🛍️ fotballdrakt🛍️

Det er hovedsakelig to forskjellige måter du kan betale for bestillingene på: 
1. kredittkort
2. Western Union

3. MoneyGram

Hvis du har spørsmål, vennligst kontakt oss på den måten du foretrekker, e-post, SKYPE, vår onhee-salg, osv..

Vennligst kontakt sfodbold@hotmail.com Takk


1) Betal med kredittkort:

joesjersey.ru gir en betalingsportal for kredittkort som lar deg betale med alle store kredittkort til meget konkurransedyktige priser. Vi tilbyr pålitelige tjenester for handelskonto. Hvis du bruker kredittkortbetaling, vil du dra nytte av økt salg og lavere kostnader. Kredittkortbetaling tilbyr disse løsningene i integrerte pakker som vil tilpasse seg perfekt til selskapets krav, innenfor alle arbeidsområder. Vi behandler både lavrisiko- og høyrisikohandlerkontoer. Vi setter prisene dine i henhold til bedriftstype. "Lavrisiko" bedrifter som webhotell kvalifiserer for en lavere pris, mens "Høyrisiko" bedrifter som apotekhandel har høyere priser. En bedrift blir generelt klassifisert som høyrisiko når både potensialet for tilbakeføring og sannsynligheten for at den vil stenge dørene og forsvinne over natten anses som høy basert på historien til den typen bedrift. Hvorvidt en bedrift anses som høyrisiko av kredittkortselskapet og bankene våre avhenger av mange variabler. For høyvolumsforhandlere tilbyr vi XML-API-grensesnitt for direkte behandling av kredittkorttransaksjoner.


2) Betal med Western Union


Bruk kredittkortet eller debetkortet ditt til å betale med Western Union. Du kan få 10% rabatt.

 

Vennligst overfør betaling på Western Union-nettstedet:  http://www.westernunion.com. Det er veldig praktisk å betale med Western Union, fordi vi kan motta betalingen din innen 5 minutter og sende ut pakken din raskt. Også i noen områder er provisjonen for Western Union lavere enn PayPal.

 

Min Western Union-konto:

Fornavn: Linx

Etternavn: Luo

Fullt navn: Fotballdrakter Online

Adresse: FS City, FA Province, Norway

Postnummer: 95273


SPESIELL MERKNAD:

Etter at du har foretatt betalingen via Western Union, vennligst informer oss om følgende informasjon:

a. MTCN (money transfer control number);
b. Senders navn;
c. Overføringsland;
d. Overføringsbeløp.

Og sørg også for at du legger inn riktig informasjon på Western Union-regningen, som fornavn, mellomnavn og etternavn. Dette er viktig. Noen ganger stemmer ikke informasjonen du skriver til ditt lokale Western Union-kontor overens med vår. Vi vil minne alle kunder om at de er ansvarlige for alle lokale Western Union-håndteringsgebyrer, ellers vil vi ikke kunne sende ut varene. Våre Western Union-detaljer vises på Proforma Invoice.

Du kan gjerne kontakte vår servicemedarbeider for å få informasjon om vår konto i Western Union via e-post.

Vi kan alltid tilby deg en gratis og ubetinget returpolicy. Etter at vi har mottatt betalingen din, vil vi sende produktet ditt innen 8 timer. Levering på 5 dager til ditt lokale område. Vi håper at selskapets tjenester tilfredsstiller deg.

 

3) Betal med MoneyGram

 

Bruk kredittkortet eller debetkortet ditt til å betale med MoneyGram. Du kan få 10% rabatt.

 

 

Vennligst overfør betalingen på MoneyGram-nettstedet:  http://www.moneygram.com/. Det er veldig praktisk å betale med MoneyGram, fordi vi kan motta betalingen din innen 5 minutter og sende ut pakken din raskt. Også i noen områder er provisjonen for MoneyGram lavere enn PayPal.

 

Min MoneyGram-konto:

Fornavn: Linx

Etternavn: Luo

Fullt navn: Fotballdrakter Online

Adresse: FS City, FA Provins, Norway

Postnummer: 95273


SPESIELL MERKNAD:

Etter at du har gjort betalingen via MoneyGram, vennligst informer oss om følgende informasjon:

a. MTCN (money transfer control number);
b. Senders navn;
c. Overføringsland;
d. Overføringsbeløp.