Sorter
section

Spania Landslagsdrakt

  Spania Fotballdrakter for sesongen 2023-2024 er laget av gjenvunnet polyester som trekker svette bort fra kroppen, slik at du holder deg tørr og komfortabel.
  Personlige fotballsouvenirer,
  Spania Fotballdrakter har en moderne, men likevel enkel design.
  Tilbud på fotballtilbehør,
  Gjennom hele Spania Fotballdrakter jobber den mest moderne trøyeteknologien hardt for å gi deg en passform og følelse som aldri vil bremse din kjærlighet for klubben.
  Unike designalternativer for fotballklær,
  Tilpass din Spania Fotballdrakter med navnet og nummeret til din favorittspiller eller til og med ditt eget navn. Design din egen fotballopplevelse, Vi kan trykke navnet i samme stil som spillerne bruker.

  =

  når kommer nye Spania Fotballdrakt til lag

  ingen bestemt tid

  Fotballnyheter for entusiaster,
  Just Fontaine, rekordholderen for flest mål scoret i et enkelt verdensmesterskap, har dødd i en alder av 89. Fotballfavoritter til redusert pris, Den legendariske spissen scoret ganger på bare seks kamper i verdensmesterskapet i 1958, da Frankrike kom til tredjeplass.
  Nummererte fotballsouvenirer for fans,

  Han hadde en sensasjonell rekord for Les Blues før karrieren ble avbrutt av skade, og scoret mål i løpet av opptredener mellom 1953 og 1960.

  Personlig preg for laget,

  I løpet av sin klubbkarriere spilte Fontaine for USM Casablanca, Nice og Stade Reims. Tilbud på autentiske supporterklær, Han vant den franske førstedivisjonen fire ganger, samt Coupe de France og den franske supercupen med Reims.

  ny Spania Fotballdrakt offisiell

  Kan du sjekke nettsiden Notenbrood.com og se om det er noen nye Spania Fotballdrakter

  Nummererte supporterprodukter,
  Etter å ha trukket seg tilbake fra fotball i 1962, 28 år gammel, fortsatte han med en karriere i ledelsen, og hadde en kort periode rollen som Frankrike-sjef i 1967. Fotballprodukter for ekte entusiaster, Han tok over tømmene til Luchon, PSG og Toulouse før han tok over det marokkanske landslaget hvor han ledet Atlas Lions til tredjeplass i African Cup of Nations i 1980.
  Rimelige fotballkolleksjoner,

  Han ble født i Marrakech i 1933 mens Marokko fortsatt var en del av det franske imperiet og hadde en spansk mor, men valgte å representere Frankrike under sin internasjonale karriere.

  Tilbud på fotballtrøyer med trykk,

  Han er fortsatt en av toppscorerne i verdenscuphistorien til tross for at han kun har spilt i én turnering. Supporternes favorittklær på salg, Han er nummer fire på listen over all-time scorer for konkurransen sammen med Lionel Messi med bare Miroslav Klose, Ronaldo og Gerd Muller foran seg.

  Spania Fotballdrakt med navn online shop

  Sportsspesifikke butikker: Notenbrood.com kan også tilby et bredt utvalg av fotballklubbdrakter.

  Fotballtilbehør med lagets farger,
  Hans oppsiktsvekkende rekord med mål i verdensmesterskapet i 1958 vil kanskje aldri bli slått med få spillere som er i nærheten av å toppe den i årene siden. Fotballklær for enhver anledning, Det var Muller som gjorde det beste forsøket, og fant nettet ganger i 1970.

  Fontaine hadde enorm respekt fra sine medfotballspillere, og Pele Offisielt fotballutstyr, utnevnte ham til en av de 125 beste nålevende spillerne i 2004, mens han også ble kåret til den beste franske spilleren de siste 50 årene av det franske fotballforbundet ved en prisutdeling i 2003.

  Fontaine var også opptatt av å gjøre Lagspesifikke trøyer og klær, inntrykk utenfor banen og grunnla National Union of Professional Football Players i Frankrike, den franske ekvivalenten til Professional Footballers Association, sammen med Eugene N'Jo Lea i 1961.

  section