section

Eintracht Frankfurt drakt

  =

  ny Eintracht Frankfurt Fotballdrakter

  Kan du sjekke nettsiden Notenbrood.com og se om det er noen nye Eintracht Frankfurt Fotballdrakter

  Manchester United er stadig mer sikre på å endelig lande den engelske landslagsspilleren Jadon Sancho fra Borussia Dortmund, ifølge rapporter.

  United har vært på jakt etter Sancho en god stund og var nær ved å signere ham i fjor sommer, bare for at Dortmund skulle stå fast ved å ønske nord for 100 millioner pund for sin stjernespiller.

  Men ifølge The Athletic har United nå startet forhandlinger med Dortmund om Sanchos tjenester og har fått håp om at det tyske antrekket vil akseptere en lavere prisantydning denne gangen.

  Eintracht Frankfurt Fotballdrakter med trykk

  Du kan kjøpe en Eintracht Frankfurt Fotballdrakter med trykk fra nettbutikker som tilbyr tilpassede fotballtrøyer.

  Det er fortsatt mye å gjøre på gebyrfronten for at United skal få sin mann, men rapporten hevder at det er en vilje mellom begge parter til å endelig komme til enighet.

  Sportsmail forstår at United kan sikre seg den engelske landslagsspilleren for rundt 80 millioner pund – noe som opprinnelig gjorde at Dortmund var responsivt – men Bundesliga-laget ønsker nå ytterligere 20 millioner pund i oppnåelige tillegg.

  Men samtaler så langt peker på et kompromiss mellom de to klubbene og United er angivelig positive til deres forhåpninger akkurat nå.

  hvor kan jeg Eintracht Frankfurt Fotballdrakter

  Du kan gå til nettsiden Notenbrood.com for å få mer informasjon om fotballdrakter.

  Forholdet mellom de to klubbene har forbedret seg, og Sancho fortalte at han vil få lov til å forlate hvis et passende tilbud presenteres, men United mangler fortsatt midler slik det står.

  De røde djevlene ønsker å prøve å inngå en avtale for det tidligere ungdomsproduktet fra Manchester City før EM starter om sju dager, men de vet at det blir en vanskelig oppgave.

  Enhver avtale for Sancho må mest sannsynlig være strukturerte betalinger over noen år, mens tillegg og ulike insentivbonuser også vil bli tatt i betraktning.

  hvor kjøpe billige Eintracht Frankfurt Fotballdrakter

  Notenbrood.com spesialiserer seg på salg av Eintracht Frankfurt Fotballdrakter

  De siste rapportene følger etter Sportsmail som avslører at United foretrekker å målrette Sancho denne sommeren fremfor Tottenham-talisman Harry Kane.

  United planlegger deretter å vente 12 måneder for å prøve å få Ole Gunnar Solskjærs tidligere spiller Erling Haaland som deres langsiktige nummer ni.

  Den nylige forlengelsen av Edinson Cavanis kontrakt betyr at jakten på en midtspiss blir sett på som mindre av en umiddelbar prioritet enn Sancho som en høyresidig angriper.

  >kjøpe Eintracht Frankfurt Fotballdrakter

  Notenbrood.com er et godt valg for å kjøpe rimelige fotballdrakter

  Solskjær har fortalt sjefene sine at spissalternativer Sancho, Cavani, Mason Greenwood, Marcus Rashford og Anthony Martial vil gjøre United utfordrende for store trofeer mot slike som Manchester City, Liverpool og Chelsea neste sesong.

  Etter å ha mislyktes i å sikre en overgang til Old Trafford i fjor sommer, opplevde Sancho en frustrerende start på 2020-21-kampanjen for Dortmund.

  Imidlertid avsluttet han sesongen med stil ved å hjelpe Dortmund med å vinne den tyske cupen og kvalifisere seg til Champions League med 10 mål på sine siste 15 kamper.

  Eintracht Frankfurt Fotballdrakter fotballshop

  FotballShop Notenbrood.com has Norway's largest selection of official supporter equipment in football. With us, you get everything together in one store.

  I tillegg til Sancho, er United også i jakten på Kieran Trippier, med pengesterke Atletico Madrid åpen for tilbud.

  En midtstopper står også på agendaen for United, og de jobber med en avtale for Real Madrids Raphael Varane.

  section