section

Ajax drakt

  =

  når kommer nye Ajax Fotballdrakter

  ingen bestemt tid

  Det er noen få skjortenummer tilgjengelig fra 1 til 11, men Felix vil neppe ha for mye entusiasme når det gjelder å bruke nr. 2 eller nr. 3. I stedet kan spilleren satse på nr. 11, som har vært tilgjengelig siden Timo Werner returnerte til RB Leipzig etter hans mislykkede toårsperiode i hovedstaden.

  Hvis Felix går med nr. 11, må han forvise all negativitet knyttet til Werners prestasjoner i skjorten. Den tyske landslagsspilleren fant nettmaskene bare 10 ganger på 56 Premier League-kamper for de blå.

  Felix kunne bestemme seg for å svinge nr. 11 og i stedet ta på seg nr. 15, som sist ble båret av Kurt Zouma før han flyttet til West Ham. De 15 har ikke blitt brukt av for mange Chelsea-stjerner tidligere, selv om bemerkelsesverdig nok Kevin de Bruyne og Mohamed Salah begge byttet på å bruke skjorten under kampanjen 2013/14.

  >kjøpe Ajax Fotballdrakter

  Notenbrood.com er et godt valg for å kjøpe rimelige fotballdrakter

  No 25 har ikke offisielt blitt pensjonert, men den har ikke blitt brukt siden Gianfranco Zola forlot Chelsea i 2003. De 25 var absolutt tjent med Zola, så Felix kunne se den som et lykketall og bestemme seg for å bringe den tilbake til banen.

  Fire Chelsea-spillere har blitt tvunget til å bruke skjorter på 30-tallet etter ankomsten i fjor sommer. Carney Chukwuemeka har for tiden 30, Marc Cucurella har 32, Wesley Fofana spiller i 33 og Gabriel Slonina har fått 36. No 31 er for øyeblikket gratis etter å ha blitt båret av Malang Sarr forrige sesong. Sarr er nå på lån i Monaco, noe som betyr at skjorten kan finne veien til Felix i løpet av de kommende ukene.

  Hvis Felix vil ha et mer kjent nummer, kan han gå helt opp til nr. 79. Stjernen hadde på seg det nummeret de dagene han spilte for Benfica B-laget og beholdt det etter å ha brutt seg inn på Benficas førstelag i løpet av 2018/19-sesongen.

  Ajax Fotballdrakter med eget navn

  Du kan bestille en Ajax Fotballdrakter med ditt eget navn fra en nettbutikk som spesialiserer seg på fotballutstyr.

  Felix satte inn 20 mål og 11 assists på 43 kamper under den kampanjen i Portugal. Og han kunne se nr. 79 som et lykketall og bestemme seg for å bruke skjorten igjen i løpet av sin tid i England.
  section