section

Getafe drakt

  =

  pris Getafe Fotballdrakter

  Besøk nettsiden vår for å få mer informasjon.

  Kyle Walker har blitt sett på å komme seg i form for sesongen 2023-24 da han ble oppdaget på en løpetur.

  Manchester City og Englands forsvarsspiller - som har blitt koblet til en flytt fra klubben i sommer, med både Bayern München og Sheffield Untied blant de interesserte lagene - er på vei inn i det siste året av kontrakten sin på Etihad.

  Etter at han kom til City fra Tottenham for £54 millioner i 2017, har han siden spilt mer enn 250 kamper for treble-vinnerne, og vunnet 12 trofeer inkludert fem Premier League-titler og Champions League.

  mini Getafe Fotballdrakter

  Husk å sjekke størrelsesinformasjonen og produktbeskrivelsene nøye for å sikre at du får riktig størrelse og produkt.

  Han nøt en fantastisk sesong i fjor og var avgjørende i løpet av de siste månedene av kampanjen da han jobbet seg inn på Pep Guardiolas side etter først å ha slitt med å tilpasse seg det nye hybridsystemet spanjolen implementerte.

  Og på onsdag ble han sett på løpetur i Wimslow, Cheshire, i nærheten av hjemmet sitt, før City returnerer til pre-season i nær fremtid.

  Walker hadde på seg helsvart, sammen med en snapback-hette, mens han bar telefonen i venstre hånd og hadde hvite joggesko på.

  hvor kjøpe billige Getafe Fotballdrakter

  Notenbrood.com spesialiserer seg på salg av Getafe Fotballdrakter

  Han ble avbildet sammen med tidligere Spurs, Sheffield United og City midtbanespiller Michael Brown og en annen person mens de dunket rundt i gatene.

  Brown - som jobber som forståsegpåer - gjorde sitt navn hos Blades, som er Walkers gutteklubb, men paret krysset aldri veier i karrieren til tross for at de spilte for tre av de samme lagene.

  Han var sist involvert i fotball under en skuffende periode med ansvaret for Port Vale mellom 2016-17, før han ble sparket etter å ha vunnet bare seks av sine 34 kamper.

  Getafe Fotballdrakter med eget navn

  Du kan bestille en Getafe Fotballdrakter med ditt eget navn fra en nettbutikk som spesialiserer seg på fotballutstyr.

  City er satt til å turnere Asia i løpet av pre-season, med Guardiolas side som forbereder seg på å spille to kamper i Japan senere denne måneden - mot Yokohama og Bayern München - før de deretter flytter til Sør-Korea og møter Atletico Madrid i Seoul.

  Walker har blitt koblet til en avgang fra klubben etter å ha blitt utelatt fra start-1-tallet for Champions League-finalen over Inter Milan.

  Forsvarsspilleren spilte i Man Citys eneste forrige UCL-finale i 2021, og innrømmet at han var "skuffet" over å bli snudd - selv om han kom fra benken i løpet av de siste 10 minuttene av kampen.

  Getafe Fotballdrakter når blir den lagt ut fra.salg

  ingen fast tid

  Det ble rapportert forrige måned at Bayern diskuterte et trekk på 15 millioner pund for å signere ham, mens Mail Sport rapporterte hvordan Walker foretrekker å forlenge tiden sin i City hvis mulig.

  Mail Sport har også tidligere rapportert at Sheffield United var opptatt av å bringe Walker til Yorkshire, selv om en flytting til München ville tillate ham å fortsette å spille Champions League-fotball neste sesong.

  Blades er Walkers hjembyklubb, og vil være villige til å ønske ham velkommen tilbake etter hans utgang i 2009, ettersom de tilpasser seg sin første sesong tilbake i Premier League.

  section