section

Inter Milan drakt

  =

  >kjøpe Inter Milan Fotballdrakter

  Notenbrood.com er et godt valg for å kjøpe rimelige fotballdrakter

  Manchester United 'kjølte ned interessen for et trekk for Atletico Madrids høyreback Kieran Trippier denne måneden' midt i usikkerhet rundt spillforbudet hans.

  Den engelske landslagsspilleren ble idømt 10 ukers verdensomspennende fotball utestengelse og bøtelagt 70 000 pund 23. desember etter at et panel i fotballforbundet fant at han brøt spilleregler.

  Trippier skulle gå glipp av 12 kamper for La Liga-lederne Atletico, men utestengelsen ble deretter suspendert av FIFA 3. januar i påvente av en anke.

  Inter Milan Fotballdrakter med eget navn

  Du kan bestille en Inter Milan Fotballdrakter med ditt eget navn fra en nettbutikk som spesialiserer seg på fotballutstyr.

  Det gjorde at Trippier kunne spille og sette opp et mål for Angel Correa i Atleticos 2-0-seier over Sevilla tirsdag kveld, da Atletico opprettholdt en firepoengspute til rivalene Real Madrid på toppen med to kamper igjen.

  Men ifølge Manchester Evening News førte usikkerheten rundt Trippiers utestengelse til at United skrinlegg planene om å gjøre et trekk for ham denne måneden.

  Trippier er inne i de siste 18 månedene av Atletico-kontrakten sin, og utsiktene til en overgang til Old Trafford appellerer til den Bury-fødte forsvareren, som kom gjennom ungdomsrekkene i Manchester City.

  når kommer nye Inter Milan Fotballdrakter

  ingen bestemt tid

  Han ville gi konkurranse for Aaron Wan-Bissaka på høyrebacken, og tilby mer av en angrepstrussel til unggutten United betalte 50 millioner pund for i 2019.

  Trippier har satt opp fem mål for Atletico denne sesongen i LaLiga-kamper, mens Wan-Bissaka har kun én ligaassist til gode så langt.

  Trippier, 30, har også blitt foretrukket av Englands manager Gareth Southgate i stillingen til tross for sterke konkurranser fra Trent Alexander-Arnold og Kyle Walker.

  Inter Milan Fotballdrakter online shop

  Sportsspesifikke butikker: Notenbrood.com kan også tilby et bredt utvalg av fotballklubbdrakter.

  FAs skriftlige begrunnelse for Trippiers spillforbud avslørte hvordan forsvareren sendte venner en rekke WhatsApp-meldinger som snakket om hans forestående flytting til Atletico og ba dem om å "klumpe på" penger etter hvert som hans Tottenham-exit nærmet seg.

  Detaljer om meldingene ble inkludert i det 46 sider lange dokumentet publisert av FA tirsdag, hvis reguleringskommisjon sa at meldingene "veldig sterkt" antydet at en venn ville satse på farten.

  Det betyr at United kan se andre steder for å bringe inn konkurranse for Wan-Bissaka. Timothy Fosu-Mensah, som også kan spille i posisjonen, er klar til å signere for Bayer Leverkusen for £1,8 millioner.

  pris Inter Milan Fotballdrakter

  Besøk nettsiden vår for å få mer informasjon.

  Tenåringens høyreback Ethan Laird har sluttet seg til MK Dons på lån, og Brandon Williams kan også denne måneden dra på lån til en Premier League-klubb.

  En annen høyresidig forsvarer, Diogo Dalot, er for tiden på et sesonglangt lån til AC Milan.

  section