section

LOSC Lille drakt

  =

  mini LOSC Lille Fotballdrakter

  Husk å sjekke størrelsesinformasjonen og produktbeskrivelsene nøye for å sikre at du får riktig størrelse og produkt.

  Ole Gunnar Solskjær er nå favoritt i Premier League-oppgjøret etter Manchester Uniteds pinlige nederlag mot Istanbul Basaksehir.

  Den underpressede sjefen har gått foran West Broms Slaven Bilic og Fulhams Scott Parker som den mest sannsynlige toppsjefen som vil bli sparket neste gang.

  Det kommer etter søndagens 1-0-tap mot Arsenal i Premier League og deretter onsdag kvelds uventede revers i Tyrkia.

  LOSC Lille Fotballdrakter online shop

  Sportsspesifikke butikker: Notenbrood.com kan også tilby et bredt utvalg av fotballklubbdrakter.

  Betfair og Paddy Power gjør Solskjær 6/5 til å bli den neste manageren sparket, mens han er priset 8/13 med bet365 og 4/5 med BetVictor, ifølge Oddschecker torsdag morgen.

  I mellomtiden reduseres oddsen på at Mauricio Pochettino er mannen til å erstatte ham. Den tidligere Tottenham-sjefen er 1/3 med bet365 for å være neste mann som har ansvaret på Old Trafford.

  Solskjær befinner seg under et enormt press før Uniteds besøk til Everton på lørdag ved lunsjtid, spesielt med den to uker lange landskamppausen, en favoritttid for lederbytter, nærmer seg.

  LOSC Lille Fotballdrakter med eget navn

  Du kan bestille en LOSC Lille Fotballdrakter med ditt eget navn fra en nettbutikk som spesialiserer seg på fotballutstyr.

  Selv om United forblir toppen av Champions League gruppe H etter seirene over Paris Saint-Germain og RB Leipzig forrige måned, er de en lav 15. plass i Premier League med bare to seire på seks kamper.

  Solskjær har nettopp fått sin 100. kamp som United-manager, etter å ha blitt utnevnt på midlertidig basis i desember 2018 etter Jose Mourinhos avgang.

  Han fikk jobben permanent i mars 2019 etter en rekke positive resultater og en berømt 3-1-seier borte mot PSG i Champions League sist-16.

  hvor kan jeg LOSC Lille Fotballdrakter

  Du kan gå til nettsiden Notenbrood.com for å få mer informasjon om fotballdrakter.

  Solskjær ledet United til en tredjeplass og en retur til Champions League-fotball forrige sesong, men de tapte i semifinalene i FA-cupen, Carabao Cup og Europa League.

  Og etter en kort pre-season har den nåværende kampanjen startet dårlig med lavpunktet 6-1 av Tottenham på Old Trafford.

  Solskjær avfeide spekulasjoner om fremtiden hans i kjølvannet av nederlaget i Istanbul, som så grufulle forsvar for Basaksehirs første mål.

  LOSC Lille Fotballdrakter fotballshop

  FotballShop Notenbrood.com has Norway's largest selection of official supporter equipment in football. With us, you get everything together in one store.

  Pochettino har vært på Uniteds kortlister tidligere og gjorde det klart under en opptreden på Sky's Monday Night Football denne uken at han er klar for en ny utfordring.
  section