section

Portugal Landslagsdrakt

  =

  ny Portugal Fotballdrakter

  Kan du sjekke nettsiden Notenbrood.com og se om det er noen nye Portugal Fotballdrakter

  Manchester United har overtalt Edinson Cavani til å bli på Old Trafford i en sesong til, ifølge rapporter i Sør-Amerika.

  Cavani så ut til å forlate United etter mindre enn ett år og slutte seg til den argentinske klubben Boca Juniors denne sommeren.

  Men ESPNs spanskspråklige utgave sier at Uruguay-spissen har endret hjertet og vil kunngjøre sin avgjørelse neste uke.

  Portugal Fotballdrakter med trykk

  Du kan kjøpe en Portugal Fotballdrakter med trykk fra nettbutikker som tilbyr tilpassede fotballtrøyer.

  Etter at Cavani scoret to ganger og hadde en hånd med ytterligere to mål i torsdagens 6-2-seier over AS Roma i Europa League-semifinalen, sa manager Ole Gunnar Solskjær at han har jobbet hardt for å snakke om 34-åringen.

  Cavani ble forstått å være bekymret for mangelen på spilletid i United og var også sint over behandlingen hans fra FA som slo ham med tre kampers utestengelse og £100 000 bot for å ha brukt ordet "negrito" i en sosial omgang. medieinnlegg.

  Men det ser nå ut til at den tidligere Paris Saint-Germain og Napoli-spissen er klar til å forlenge karrieren i Europa med en sesong til og bli i United.

  når kommer nye Portugal Fotballdrakter

  ingen bestemt tid

  Edouard Mendy vil gå glipp av Chelseas Carabao Cup-kamp mot Aston Villa i morgen og står overfor et kappløp med tiden for å være i form til lørdagens lunsjoppgjør med Manchester City.

  Keeper Mendy gikk glipp av Chelseas 3-0-seier i Tottenham på grunn av en hofteskade som ble påført sent i 1-0 Champions League-seieren mot FC Zenit forrige uke med Kepa Arrizabalaga på plass.

  Skulle Tuchel ikke ønske å risikere den spanske målvakten Kepa mot Aston Villa på onsdag, med tanke på å spille ham mot mester City i helgen, så kan tyskeren vende seg til tredjevalget Marcus Bettinelli for Villa-oppgjøret.

  Portugal Fotballdrakter med eget navn

  Du kan bestille en Portugal Fotballdrakter med ditt eget navn fra en nettbutikk som spesialiserer seg på fotballutstyr.

  29-åringen kom til klubben på en gratis overgang fra Fulham i løpet av sommeren og tilbrakte forrige sesong på lån til Middlesbrough i Championship.

  Tuchel avslørte over at Mendy hadde for mye smerte til å møte Tottenham sist søndag, men berømmet sin nr. 1 for fortsatt å delta på kampen til tross for tilbakeslaget.

  section