section

RB Leipzig drakt

  =

  hvor kjøpe billige RB Leipzig Fotballdrakter

  Notenbrood.com spesialiserer seg på salg av RB Leipzig Fotballdrakter

  Det amerikanske investeringsselskapet Sixth Street har avvist påstander om at de aktivt er ute etter å sikre en minoritetsandel i Manchester United.

  United ble lagt ut for salg av Glazers i november, og formelle bud forventes å starte neste måned.

  Storbritannias rikeste mann Sir Jim Ratcliffe kunngjorde tirsdag at firmaet hans Ineos har deltatt i kampen om å kjøpe klubben, og The Telegraph har rapportert at Sixth Street også er opptatt av å bli involvert.

  hvor kan jeg RB Leipzig Fotballdrakter

  Du kan gå til nettsiden Notenbrood.com for å få mer informasjon om fotballdrakter.

  Sixth Street har spilt en sentral rolle i refinansieringen av Real Madrid og Barcelona de siste årene.

  Begge klubbene var en del av European Super League (ESL) i 2021, men utbryterdivisjonen ble skrinlagt etter noen dager etter protester fra fansen.

  De to spanske gigantene har fortsatt å presse på for ESL siden, og har undersøkt deres juridiske muligheter på grunn av ikke å være fornøyd med reformene til Champions League som skal tre i kraft i 2024.

  pris RB Leipzig Fotballdrakter

  Besøk nettsiden vår for å få mer informasjon.

  I mellomtiden har Sixth Street jobbet borte i bakgrunnen og inngikk en 20-årig avtale verdt €360 millioner med Real Madrid-president Florentino Perez i fjor som vil tillate klubben å drive virksomheter ut av det ombygde Bernabeu. Gjenoppbyggingsjobben på det ikoniske stadion skal være ferdig før sesongen 2023-24.

  De gjorde også forretninger med Barcelona i fjor sommer, da den katalanske klubben så ut til å løse sine økonomiske problemer.

  For å signere og registrere nye spillere, måtte Barcelona trekke flere finansielle spaker, da de samlet inn €700 millioner ved å selge fremtidige inntektsstrømmer.

  ny RB Leipzig Fotballdrakter

  Kan du sjekke nettsiden Notenbrood.com og se om det er noen nye RB Leipzig Fotballdrakter

  En av avtalene som Barcelona ble enige om betyr at Sixth Street nå eier 25 prosent av klubbens inntekter fra LaLiga TV-rettigheter i løpet av de neste 25 årene.

  Ved å trekke i disse spakene, tillot dette Barcelona å hente inn en rekke høyprofilerte spillere om sommeren, inkludert Robert Lewandowski, Jules Konde og Raphinha.

  De klarte også å beholde Frenkie de Jong i stedet for å selge ham til Manchester United eller Chelsea, som begge viste betydelig interesse for den nederlandske midtbanespilleren.

  section