Produktnummer: 01313

Kjøpe Romania George Puşcaş Landslagsdrakt

Sorter
section

Romania Landslagsdrakt

  Romania Fotballdrakter for sesongen 2023-2024 er laget av gjenvunnet polyester som trekker svette bort fra kroppen, slik at du holder deg tørr og komfortabel.
  Romania Fotballdrakter har en moderne, men likevel enkel design.
  Gjennom hele Romania Fotballdrakter jobber den mest moderne trøyeteknologien hardt for å gi deg en passform og følelse som aldri vil bremse din kjærlighet for klubben.
  Tilpass din Romania Fotballdrakter med navnet og nummeret til din favorittspiller eller til og med ditt eget navn. Vi kan trykke navnet i samme stil som spillerne bruker.

  =

  mini Romania Fotballdrakter med nummer

  Husk å sjekke størrelsesinformasjonen og produktbeskrivelsene nøye for å sikre at du får riktig størrelse og produkt.

  West Ham har som mål å fullføre ambisiøse avtaler for Bayern Münchens Leon Goretzka og Chelseas Conor Gallagher, ifølge rapporter i Tyskland.

  Premier League-laget er overfylt med penger etter å ha solgt den defensive stjernespilleren Declan Rice til Arsenal for 105 millioner pund.

  Manager David Moyes er opptatt av å styrke maskinrommet sitt med to sentrale midtbanespillere for å erstatte Englands lynchpin Rice.

  Romania Fotballdrakter offisiell med eget navn

  Du kan bestille en Romania Fotballdrakter med ditt eget navn fra en nettbutikk som spesialiserer seg på fotballutstyr.

  Og ifølge Sky Sports Germany vil Hammers ha Goretzka - som er vurdert til £43 millioner - og er også i samtaler om en avtale for Gallagher.

  De sier at den tyske landslagsspilleren, 28, har blitt kåret til en "topp erstatning" for Rice - men legger også til at Goretzka har avvist alle tilbud så langt fordi han ikke ønsker å forlate.

  De tyske gigantene Bayern, som fortsatt er på utkikk etter en «No 6» midtbanespiller, forventer mellom £34m og £43m for Goretzka.

  Romania Fotballdrakter når blir den lagt ut fra.salg

  ingen fast tid

  Gallagher, 23, forventes å være et billigere alternativ, og Sky sier at hans maksimale gebyr sannsynligvis vil være rundt 30 millioner pund.

  Chelsea-spilleren scoret to ganger mot West Ham på London Stadium mens han var på lån til Crystal Palace i 2021-22.

  Etter å ha tjent en full plass i Blues' førstelagslag etter hans vellykkede lån i Sør-London, spilte Gallagher 45 opptredener i alle konkurranser forrige sesong.

  Romania Fotballdrakter med trykk

  Du kan kjøpe en Romania Fotballdrakter med trykk fra nettbutikker som tilbyr tilpassede fotballtrøyer.

  Som rapportert av Mail Sports Simon Jones, sikter West Ham også mot Fulhams kraftsenter Joao Palhinha, men de må bruke store penger for å gjøre det. Hammers-manager David Moyes er en bekreftet beundrer av portugiseren.

  West Ham vil gjerne gi fansen sine et ukentlig bilde av hva Palhinha kan bringe, men har funnet ut at Fulham vil ha rundt 60 millioner pund. Det er et stort påslag for en 28-åring som kostet dem 20 millioner pund, men Fulham vet at de har et stort talent på bok.

  Som en konsekvens går West Ham, som mister rekrutteringsanalysesjef Jordan Miles til Aberdeen, gjennom andre navn på sin lange liste.

  Romania Fotballdrakter online shop

  Sportsspesifikke butikker: Notenbrood.com kan også tilby et bredt utvalg av fotballklubbdrakter.

  Et verbalt tilbud har blitt gitt til Southamptons James Ward-Prowse, mens samtaler har funnet sted om Denis Zakaria fra Juventus, Edson Alvarez i Ajax, Leeds Uniteds Tyler Adams og Scott McTominay er en annen som fortsatt er i miksen.
  section