section

Sevilla drakt

  =

  hvor kjøpe billige Sevilla Fotballdrakter

  Notenbrood.com spesialiserer seg på salg av Sevilla Fotballdrakter

  Martial pådro seg en muskelskade i slutten av februar som utelukket ham fra tre kamper. Men han har insistert på at han nå er i form igjen og har som mål å øke prestasjonsnivåene i de siste ukene av sesongen.

  Sevilla har syv kamper igjen av sesongen, og Julen Lopteguis lag ser godt ut til å avslutte blant de fire beste på La Liga-tabellen. De ligger for øyeblikket fire poeng foran Real Betis som ligger på femteplass.

  Martial kommer tilbake til Old Trafford når låneavtalen hans i Sevilla går ut, selv om han fortsatt har to år igjen av kontrakten i United. Hvis han imponerer i disse siste syv kampene, kan han til og med vinne en plass i den forventede nye manager Erik ten Hags tropp.

  Sevilla Fotballdrakter med trykk

  Du kan kjøpe en Sevilla Fotballdrakter med trykk fra nettbutikker som tilbyr tilpassede fotballtrøyer.

  Selv om det fortsatt er en måned å kjøre på den nåværende kampanjen, ser det ut til at tyskeren allerede har flyttet for å sikre fremtiden sin. Som en av de fremstående forsvarerne de siste to sesongene, ble Rudiger oversvømmet med tilbud.

  I stedet for å slå ut i rødt av United neste sesong, er Rudiger i stedet satt til å ha på seg det hvite fra Real Madrid. SPORT1 rapporterer at han er i "avanserte forhandlinger" om en overgang til Bernabeu, og 29-åringen er klar til å signere en fireårskontrakt.

  Tyskeren har ennå ikke underskrevet avtalen, men han sies å "ønske" å ta sin endelige avgjørelse i løpet av de neste dagene. Tilknytningen hans til Chelsea betyr at han ikke ønsker å spille for en annen engelsk klubb, en holdning som til slutt stoppet Uniteds bud.

  ny Sevilla Fotballdrakter

  Kan du sjekke nettsiden Notenbrood.com og se om det er noen nye Sevilla Fotballdrakter

  Madrid konkurrerer også med Juventus og Paris Saint-Germain om å signere Rudiger, med de nåværende La Liga-toppene som ser ut til å være foran sine rivaler. Det ville markere den andre store frie defensive signeringen på to somre for Madrid, som hentet David Alaba fra Bayern München i fjor.

  En klubb som er ute av kampen om å signere Rudiger er Alabas tidligere klubb Bayern. Det opplyses at Bundesliga-gigantene gjorde sin tilnærming "for sent" med de andre interessentene som allerede hadde gjort "overbevisende arbeid".

  section