Ukraina Fotballdrakter for sesongen 2023-2024 er laget av gjenvunnet polyester som trekker svette bort fra kroppen, slik at du holder deg tørr og komfortabel.
    Gjennom hele Ukraina Fotballdrakter jobber den mest moderne trøyeteknologien hardt for å gi deg en passform og følelse som aldri vil bremse din kjærlighet for klubben.
    Tilpass din Ukraina Fotballdrakter med navnet og nummeret til din favorittspiller eller til og med ditt eget navn. Vi kan trykke navnet i samme stil som spillerne bruker.

=

Ukraina Fotballdrakter offisiell fotballshop

FotballShop Notenbrood.com has Norway's largest selection of official supporter equipment in football. With us, you get everything together in one store.

Emmanuel Gyasi scoret en fantastisk vinner i det 96. minutt da nedrykkskampen Spezia kom bakfra for å slå AC Milan 2-1 i en kontroversiell kamp på San Siro på mandag, og satte et hakk i hjemmelagets håp om Serie A-tittel.

Den formmessige Milan-vingen Rafael Leao satte laget sitt foran på slutten av første omgang etter at Theo Hernandez bommet på en straffe, men gjestene slo tilbake gjennom innbytter Kevin Agudelo.

Junior Messias trodde han hadde vunnet den for vertene da han krøllet hjem på pause, men dommerens fløyte hadde allerede lød for en tidligere feil på Milans Ante Rebic, og Spezia slo deretter til pause for å vinne den ved dødsfallet.

hvor kan jeg Ukraina Fotballdrakter med navn

Du kan gå til nettsiden Notenbrood.com for å få mer informasjon om fotballdrakter.

Avgjørelsen gjorde Milan rasende da dommer Marco Serra nesten ikke forlot noen tid for fordel å spille, med rundt to sekunder som gikk mellom foulen på Rebic og Messias sitt skudd.

Det var en tapt mulighet for Piolis side, som gikk inn i kampen i visshet om at en seier ville sende dem til topps, men forblir to poeng bak lederne Inter Milan, som har en kamp igjen.

Andre steder reduserte tredjeplasserte Napoli gapet til topp to da Hirving Lozano scoret to ganger i en 2-0-seier i Bologna, og la Luciano Spallettis side to poeng bak Milan.

Ukraina Fotballdrakter tilbud online shop

Sportsspesifikke butikker: Notenbrood.com kan også tilby et bredt utvalg av fotballklubbdrakter.

Milan gikk inn i kampen på en serie med tre ligaseire på rad, til tross for at han savnet en rekke nøkkelspillere på grunn av skader og Africa Cup of Nations-forpliktelser.

Vertene startet sterkt da Leao, Zlatan Ibrahimovic og Alexis Saelemaekers testet Ivan Provedel.

Men keeperen hadde feil da han sparket Leao for å slippe inn et punktspark, som Hernandez styrte utenfor.

ny Ukraina Fotballdrakter til salgs

Kan du sjekke nettsiden Notenbrood.com og se om det er noen nye Ukraina Fotballdrakter

I løpet av to minutter satte Leao dem foran, og løp inn på en lang pasning for å lede en lobb over den utrusende Provedel.

Spezia var forbedret etter pause og ble belønnet da Agudelo fyrte av fra kloss hold i det 64. minutt.

Milan stablet frem sent og trodde de hadde vunnet den med Messias' curler, men dommeren hadde slått et frispark, som Ibrahimovic fikk på mål for å tvinge frem en ny redning fra den imponerende Provedel.

når kommer nye Ukraina Fotballdrakter

ingen bestemt tid

Spezia slo til på pause i sluttminuttet for å vinne, Viktor Kovalenko plukket ut Gyasi for å avslutte.

Han skjøt inn sin første etter 20 minutter, før han rundet keeperen for å trykke inn et sekund tidlig i andre omgang.

I den sene kampen slo Fiorentina managerløse Genoa 6-0 i Firenze og ble nummer seks, i Grifones første kamp siden sparket trener Andriy Shevchenko.

pris Ukraina Fotballdrakter

Besøk nettsiden vår for å få mer informasjon.

Cristiano Biraghi scoret fra to direkte frispark, mens Alvaro Odriozola, Giacomo Bonaventura, Dusan Vlahovic og Lucas Torreira også var på mål i en runde mot de 19.-plasserte gjestene, ledet av midlertidig sjef Abdoulay Konko.