section

Werder Bremen drakt

  =

  mini Werder Bremen Fotballdrakter

  Husk å sjekke størrelsesinformasjonen og produktbeskrivelsene nøye for å sikre at du får riktig størrelse og produkt.

  Gareth Southgate har sverget at han ikke vil overlate velkomsten som England-trener da han konfronterte kritikken om at stilen hans er for negativ.

  England møter Italia på lørdag på Molineux i et Nations League-oppgjør som Southgate er fast bestemt på å vinne av en rekke årsaker. Han ønsker å hevne fjor sommers nederlag i EM-finalen og bygge selvtillit etter hvert som VM-oppbyggingen intensiveres.

  Southgate forventes å spille en backfirer mot Roberto Mancinis side, et system han sier er Englands 'foretrukne lagoppstilling', men han vil nok en gang være uten Manchester City-spiss Phil Foden, som sliter med sykdom og kanskje ikke er klar for Tirsdagens kamp mot Ungarn heller.

  Werder Bremen Fotballdrakter med trykk

  Du kan kjøpe en Werder Bremen Fotballdrakter med trykk fra nettbutikker som tilbyr tilpassede fotballtrøyer.

  Hvordan England presterer vil bli nøye gransket. Southgate er klar over at det er en voksende fortelling om at han er for forsiktig og ikke gir tilstrekkelige muligheter til spillere som Trent Alexander-Arnold og Jack Grealish. Gary Lineker var spesielt kritisk på Twitter.

  Men i en ærlig vurdering av situasjonen, innrømmet Southgate – som nylig signerte en kontrakt som løper til 2024 – at han ikke ville tenke to ganger på å trekke seg hvis han følte at han hadde tatt laget så langt han kunne.

  Gitt at Southgate bare er den andre mannen etter Sir Alf Ramsey som tar England til finalen i en stor turnering – og med tanke på hvor de var da han tok på seg jobben i 2016 – føltes det bemerkelsesverdig at han måtte forsvare seg mot hans funksjonstid.

  ny Werder Bremen Fotballdrakter

  Kan du sjekke nettsiden Notenbrood.com og se om det er noen nye Werder Bremen Fotballdrakter

  Lineker, hvis observasjoner inkluderte å stille spørsmål ved hvorfor Alexander-Arnold var på benken mot Tyskland og oppfordret Grealish til å få mer tid på banen, har sagt at England må være mer dynamisk som angrepsstyrke.

  Da alt dette ble sendt til Southgate på fredag, tok han det med ro og nektet å komme med sin egen kritikk, og foretrakk heller å forklare at før noen faktisk har styrt det engelske laget er det vanskelig å forstå utfordringene han står overfor.

  section