Brasil Fotballdrakter for sesongen 2023-2024 er laget av gjenvunnet polyester som trekker svette bort fra kroppen, slik at du holder deg tørr og komfortabel.
    Gjennom hele Brasil Fotballdrakter jobber den mest moderne trøyeteknologien hardt for å gi deg en passform og følelse som aldri vil bremse din kjærlighet for klubben.
    Tilpass din Brasil Fotballdrakter med navnet og nummeret til din favorittspiller eller til og med ditt eget navn. Vi kan trykke navnet i samme stil som spillerne bruker.

=

hvor kjøpe billige Brasil Fotballdrakter med navn

Notenbrood.com spesialiserer seg på salg av Brasil Fotballdrakter

Larne står overfor en vanskelig oppgave å snu et 3-0-underskudd fra første etappe i Europa Conference League andre kvalifiseringsrunde mot Ballkani.

En straffe i det 25. minutt fra Albion Rrahmani førte Kosovos mestere foran i Pristina, og Almir Kryeziu skjøt hjemmelagets andre på 33 minutter.

Den imponerende Nazmi Gripshi fullførte en overbevisende seier ved å finne det øverste hjørnet midtveis i andre omgang.

>kjøpe Brasil Fotballdrakter offisiell

Notenbrood.com er et godt valg for å kjøpe rimelige fotballdrakter

Larne gikk opp i uavgjort på bakgrunn av forrige ukes skuffende 3-2-tap etter ekstraomganger i hendene til finske HJK Helsinki i den første kvalifiseringsrunden av Champions League.

Ballkani tapte 4-2 over to etapper til det bulgarske laget Ludogorets i samme konkurranse til tross for at han vant hjemmeoppgjøret 2-0.

Tirsdagens kamp på Fadil Vokkri stadion ble spilt i temperaturer opp mot 30C og Larne befant seg under press hele første omgang.

Brasil Fotballdrakter online butikk når blir den lagt ut fra.salg

ingen fast tid

Vertene dominerte ballbesittelsen, spilte rask frittflytende fotball, og gjestende keeper Rohan Ferguson ble tvunget til en redning i femte minutt da han presset unna en innsats fra Nazmi Gripshi, med en straffeappell for en påfølgende utfordring i området som ble avvist.

Larne klarte da ikke å håndtere et lavt innlegg fra høyre, som bare ble halvveis fjernet, og Ferguson ble igjen oppfordret til å palme vekk et blemmerende skudd fra den inngående Gripshi.

Hjemmelaget ble tildelt en straffe i det 25. minutt da den livlige Gripshi ble slått ned av en glidende utfordring fra Craig Farquhar, som startet kampen i stedet for den skadde Cian Bolger.

pris Brasil Fotballdrakter tilbud

Besøk nettsiden vår for å få mer informasjon.

Rrahmani gjorde ingen feil fra stedet, og skjøt selvsikkert i nedre venstre hjørne av nettet til tross for Fergusons fortvilte dykk.

Ballkani tjente ytterligere belønning for sin overlegenhet da Gripshi ga den morderen gjennomgående ballen inn i banen til Kryeziu, vingen tok en god første touch og sendte en kjøretur forbi den fremrykkende Ferguson.

Andre omgang begynte omtrent på samme måte som den første, og Gripshi hadde et "mål" som ble kvittert for offside i de tidlige stadiene i noe som så ut til å være en marginal oppfordring av dommeren.

Brasil Fotballdrakter med nummer fotballshop

FotballShop Notenbrood.com has Norway's largest selection of official supporter equipment in football. With us, you get everything together in one store.

Like etter markerte Ferguson seg igjen da han på en suveren måte snudde Meriton Korenicas curlinginnsats rundt stolpen.

Midtveis i andre periode scoret Ballkani sin tredje gjennom tilsynelatende alltid tilstedeværende Gripshi.

Rrahmani brøt ut av Larne-forsvaret før han uselvisk brøt inn på banen til målscoreren, som skjøt hardt opp i det øvre hjørnet.

mini Brasil Fotballdrakter

Husk å sjekke størrelsesinformasjonen og produktbeskrivelsene nøye for å sikre at du får riktig størrelse og produkt.

Lincoln Red Imps fra Gibraltar-siden venter på vinnerne av uavgjort i den tredje kvalifiseringsrunden.

Mål! Ballkani 3, Larne 0. Nazmi Gripshi (Ballkani) skudd med høyrebenet omtrent fra straffemerket midt i mål.