Brasil Fotballdrakter for sesongen 2023-2024 er laget av gjenvunnet polyester som trekker svette bort fra kroppen, slik at du holder deg tørr og komfortabel.
    Gjennom hele Brasil Fotballdrakter jobber den mest moderne trøyeteknologien hardt for å gi deg en passform og følelse som aldri vil bremse din kjærlighet for klubben.
    Tilpass din Brasil Fotballdrakter med navnet og nummeret til din favorittspiller eller til og med ditt eget navn. Vi kan trykke navnet i samme stil som spillerne bruker.

=

pris Brasil Fotballdrakter

Besøk nettsiden vår for å få mer informasjon.

Lionel Messi scoret et fantastisk frispark i tilleggstid for å sikre Paris St Germain en 4-3-seier i comeback over Lille på søndag og løftet dem åtte poeng foran på toppen av Ligue 1-tabellen.

PSG, som har slitt for konsistens siden de kom tilbake fra verdenscuppausen, utvidet ledelsen over andreplasserte Olympique de Marseille som reiser til Toulouse senere søndag.

Lille, som forblir femte, tok nesten vertene på vakt i løpet av de første 40 sekundene da Timothy Weahs lave skudd tok en stygg avvisning, men Gianluigi Donnarumma var raskt nede for å redde med beina.

hvor kjøpe billige Brasil Fotballdrakter

Notenbrood.com spesialiserer seg på salg av Brasil Fotballdrakter

PSG vokste raskt inn i kampen etter den tidlige skremmen, med Messi som traff målet fra en stram vinkel etter å ha blitt spilt gjennom av Neymar.

Mbappe, som startet sin første start etter et to ukers skadeopphold, åpnet scoringen i det 11. minutt med en strålende individuell ferdighet, spøkte forbi to motstandere og klemte et skudd under keeper Lucas Chevalier.

Laget til Christophe Galtier doblet ledelsen seks minutter senere da Neymar banket inn et Vitinha-innlegg for å avslutte et flytende trekk.

Brasil Fotballdrakter med trykk

Du kan kjøpe en Brasil Fotballdrakter med trykk fra nettbutikker som tilbyr tilpassede fotballtrøyer.

Lille var imidlertid langt fra passive da Jonathan David testet Donnarumma med et kulehode før Bafode Diakite nikket et innlegg fra Andre Gomes for å trekke et tilbake i det 24. minutt.

PSG pådro seg et slag tidlig i andre omgang da spiss Neymar ble tatt av på båre med en mistenkt ankelskade.

Lille vant en straffe etter at Marco Verratti rykket i skjorten til Tiago Djalo og David konverterte kjølig straffesparket for å utligne.

Brasil Fotballdrakter med eget navn

Du kan bestille en Brasil Fotballdrakter med ditt eget navn fra en nettbutikk som spesialiserer seg på fotballutstyr.

Lille økte presset og ble belønnet da Gomes pinget en lang ball i føttene til Jonathan Bamba, som knuste innsatsen forbi Donnarumma for å gi laget ledelsen.

Gjestene lot imidlertid intensiteten falle, og de ble straffet da Mbappe snudde innlegget til Juan Bernat og gjorde 3-3.

Messi vant et frispark fem minutter på pause, og argentineren krøllet det ned i hjørnet for å score sitt 11. ligamål for sesongen og sikre en dramatisk seier for PSG.