Celtic Fotballdrakter for sesongen 2023-2024 er laget av gjenvunnet polyester som trekker svette bort fra kroppen, slik at du holder deg tørr og komfortabel.
    Gjennom hele Celtic Fotballdrakter jobber den mest moderne trøyeteknologien hardt for å gi deg en passform og følelse som aldri vil bremse din kjærlighet for klubben.
    Tilpass din Celtic Fotballdrakter med navnet og nummeret til din favorittspiller eller til og med ditt eget navn. Vi kan trykke navnet i samme stil som spillerne bruker.

=

hvor kan jeg Celtic Fotballdrakter med nummer

Du kan gå til nettsiden Notenbrood.com for å få mer informasjon om fotballdrakter.

Charlotte FC satte opp et kvartfinaleoppgjør med Inter Miami etter å ha scoret to ganger på et minutt for å slå Houston Dynamo i Leagues Cup mandag kveld.

Houston ledet 1-0 etter bare 10 minutter takket være et mål som ble satt unna av Houston FC-spissen Corey Baird.

Det var før, men Charlotte snudde kampen med to mål på rad.

når kommer nye Celtic Fotballdrakter med navn

ingen bestemt tid

Det første målet som kom ut av kampen kom fra Patrick Agyemang etter at han rundet målvakten i det 80. minutt for å utligne kampen.

Så, bare noen øyeblikk senere, scoret Dynamo-forsvarer Micael et komisk selvmål etter å ha sendt ballen i eget nett fra 25 meter unna.

Etter comeback-seieren skal Charlotte nå møte Lionel Messi og hans superhote Inter Miami-lagkamerater fredag 11. august på Miamis hjemmebane DRV PNK Stadium i Ft. Lauderdale, Florida.

Celtic Fotballdrakter offisiell online shop

Sportsspesifikke butikker: Notenbrood.com kan også tilby et bredt utvalg av fotballklubbdrakter.

Messi & co. gjorde et fantastisk comeback i søndagens kamp mot FC Dallas, som ble vunnet av Miami 5-3 på straffe.

Argentineren scoret det første og det fjerde målet for laget før han omsatte en straffe for å vinne kampen. Det var også den første straffesparkseieren i Messis klubbkarriere.

Denne Leagues Cup er der Messi annonserte sin ankomst til den amerikanske fotballscenen - med et spillvinnende frispark mot Cruz Azul i åpningskampen av konkurransen etter å ha slått inn sent i konkurransen.

Celtic Fotballdrakter tilbud med trykk

Du kan kjøpe en Celtic Fotballdrakter med trykk fra nettbutikker som tilbyr tilpassede fotballtrøyer.

De fulgte det opp med en 4-0-seier av Atlanta United - hvor Messi fikk en brakett. Round of 32 så et 3-1-nederlag for Floridian-rivalene Orlando City, med argentineren som scoret to ganger igjen.

Andre steder i kveldens eneste andre kamp eliminerte det meksikanske Queretaro New England Revolution i en straffesparkkonkurranse - og vant 4-3 etter at Nacho Gil og Ian Harkes bommet på de to siste sparkene for Revs.

En tredje kamp som skal spilles i kveld mellom Philadelphia Union og New York Red Bulls ble utsatt til tirsdag på grunn av dårlig vær.