Colombia Fotballdrakter for sesongen 2023-2024 er laget av gjenvunnet polyester som trekker svette bort fra kroppen, slik at du holder deg tørr og komfortabel.
    Gjennom hele Colombia Fotballdrakter jobber den mest moderne trøyeteknologien hardt for å gi deg en passform og følelse som aldri vil bremse din kjærlighet for klubben.
    Tilpass din Colombia Fotballdrakter med navnet og nummeret til din favorittspiller eller til og med ditt eget navn. Vi kan trykke navnet i samme stil som spillerne bruker.

=

Colombia Fotballdrakter med navn med trykk

Du kan kjøpe en Colombia Fotballdrakter med trykk fra nettbutikker som tilbyr tilpassede fotballtrøyer.

Declan Rice har innrømmet at West Ham-fansen gjorde rett i å bue laget hans etter at de ble slått av Crystal Palace 2-1 på London Stadium søndag.

Boos ringte ut i bakken etter at Michael Olise scoret et spektakulært mål i det fjerde minuttet av overtid, som fikk gjestene til å vinne en siste gisp-seier unna Hammers.

Etter kampen sa den engelske landslagsmannen til Sky Sports at han mente hjemmesupporterne hadde rett i å bue laget hans, etter en "frustrerende" dårlig prestasjon.

>kjøpe Colombia Fotballdrakter med nummer

Notenbrood.com er et godt valg for å kjøpe rimelige fotballdrakter

West Ham vil bli sittende og slikke sårene sine etter at de lot en 1-0-ledelse glippe fra dem.

Said Benrhama satte hjemmelaget foran på sin 100. kamp for klubben, og satte ballen forbi Palace 'keeper Vicente Guaita fra kanten av 16-meteren, for å gi David Moyes' lag en tidlig ledelse.

Men West Ham var slurvete hele veien og lot Palace komme tilbake i kampen, med Wilfred Zaha som utnyttet en feil fra Thilo Kehrer som ga bort ballen i en kompromitterende posisjon.

Colombia Fotballdrakter online butikk fotballshop

FotballShop Notenbrood.com has Norway's largest selection of official supporter equipment in football. With us, you get everything together in one store.

Det gjorde det mulig for Eagle's-spissen å gjenvinne besittelsen og slo et dundrende angrep forbi West Ham-keeperen Lukasz Fabianski, for å få bortelaget i høyden.

Men det var hjertesorg for Irons, som slapp inn et mål i det fjerde minuttet av overtid, med Olise som krøllet et rett og slett fantastisk angrep i øvre venstre hjørne, og etterlot Hammers-spillerne med hodet i hendene.

Det har vært et hektisk år for Moyes' side, som ser ut som en nyanse av seg selv fra forrige sesong, og ligger på en lav 15. plass på Premier League-tabellen, etter å ha tapt åtte av de første 15 kampene, til tross for at de gikk ubeseiret i Europa-konferansen. Liga.

Colombia Fotballdrakter tilbud når blir den lagt ut fra.salg

ingen fast tid

Likevel har de vunnet bare én kamp på de fem siste kampene deres, og fansen deres har tydelig gitt uttrykk for sine synspunkter på lagenes nåværende form, med rop på London Stadium under og etter kampen.

Og det ser ut til at de kanskje begynner å stille spørsmål ved avgjørelsene til manageren deres, spesielt etter at han valgte å erstatte Benrahma, i det 67. minutt, mens London-laget jaget en vinner.

Boos ble hørt rundt på stadion ved avgjørelsen, med Benrahma som en av West Hams mest truende spillere i løpet av kampen, etter å ha scoret et mål.