section

Leicester City drakt

  =

  mini Leicester City Fotballdrakter

  Husk å sjekke størrelsesinformasjonen og produktbeskrivelsene nøye for å sikre at du får riktig størrelse og produkt.

  Ounahi, som spiller sin klubbfotball for Ligue 1-kampen Angers, er tilsynelatende satt til å bytte agent for å tvinge gjennom et trekk. Barcelona, Paris Saint-Germain og Real Madrid ble begge koblet til overganger for 22-åringen under turneringen.

  Leeds fotballdirektør Victor Orta avslørte i desember at han lenge hadde vært klar over Ounahi, men ble overrasket over opptredenene hans i verdensmesterskapet. Orta har oppfordret til forsiktighet med det Casablanca-fødte esset, og avslører at Ounahis utmerkede kampprestasjoner ikke alltid vises for Angers.

  Orta insisterte på at det ikke er lurt å dømme en spiller basert utelukkende på deres VM-prestasjoner. Han påpekte at flere spillere har likt utrolige turneringer, bare for ikke å oversette disse visningene konsekvent på den innenlandske scenen.

  Leicester City Fotballdrakter online shop

  Sportsspesifikke butikker: Notenbrood.com kan også tilby et bredt utvalg av fotballklubbdrakter.

  18-åringen er en av de mest lovende spillerne som har dukket opp fra klubbens berømte La Masia-akademi de siste årene og kom gjennom i samme aldersgruppe som Gavi, som raskt har blitt en fast tilstedeværelse på siden under hovedtrener Xavi Hernandez.

  Det er lignende forhåpninger innad i klubben om at den talentfulle forwarden kan tråkke samme vei, men Ilias er uten kontrakt i juni og har så langt avslått tilbud fra den katalanske klubben om å fornye avtalen.

  Det er en vilje fra begge parter til å komme til et kompromiss da Ilias ønsker å bli i Barcelona. Men Leeds er klare til å slå til hvis de ikke kan bli enige om vilkårene, og tenåringen skal bli en gratis agent fra 1. juli.

  ny Leicester City Fotballdrakter

  Kan du sjekke nettsiden Notenbrood.com og se om det er noen nye Leicester City Fotballdrakter

  Leeds sportsdirektør Victor Orta har stor kunnskap om det spanske markedet og har identifisert Ilias som et realistisk mål med stort potensial. Deres dårlige form på banen og den nylige beslutningen om å sparke Jesse Marsch har imidlertid stoppet jakten deres, og de må overbevise Ilias om ambisjonene sine om å bli i Premier League.

  De hvite kan møte konkurranse fra Serie A-mesterne AC Milan, som har "vist interesse" for å signere den spanske ungdomslandskampen, mens andre klubber også overvåker situasjonen hans.

  Ilias, som kom til Barca for andre gang i 2017, har imponert speidere som spiller for klubbens "B"-lag i det spanske tredjelaget, og formen førte til at han spilte tre førstelagsopptredener for Blaugrana forrige sesong.

  Leicester City Fotballdrakter med eget navn

  Du kan bestille en Leicester City Fotballdrakter med ditt eget navn fra en nettbutikk som spesialiserer seg på fotballutstyr.

  Men den pågående avstanden angående hans fremtid betyr at han ennå ikke har fått noen flere sjanser til å skinne, ettersom Barca prøver å holde fast i å prøve å overbevise den unge vingen om å forbli på Camp Nou.

  Og løftet om førstelagsfotball med Leeds - noe Milan ennå ikke har tilbudt - kan friste Ilias til å gjøre det samme flyttet til England som Cesc Fabregas, Adama Traore og Giovani dos Santos har gjort før.

  Men avtalen kan avhenge av at Leeds beholder sin toppstatus for neste sesong, med den slitende siden på 19. plass og to poeng unna sikkerheten fra nedrykkssonen.

  section