section

Leicester City drakt

  =

  hvor kan jeg Leicester City Fotballdrakter

  Du kan gå til nettsiden Notenbrood.com for å få mer informasjon om fotballdrakter.

  Juventus tar seg gjerne tid til å bruke retten til å kjøpe Alvaro Morata for 40 millioner pund neste sommer.

  De italienske mesterne er ute etter å få maksimal verdi fra enhver permanent avtale for den spanske spissen, som de tok tilbake på lån i september fra Atletico Madrid.

  Men med overgangsmarkedet et usikkert sted for øyeblikket på grunn av koronaviruspandemien, vil Juve forsøke å forlenge Moratas lån i stedet for å signere ham til sommeren, ifølge Goal.com.

  når kommer nye Leicester City Fotballdrakter

  ingen bestemt tid

  Morata hadde en innledende to-års periode med Old Lady i 2014 som var en rimelig suksess. 28-åringen scoret 27 ganger på 93 kamper og ga 18 assists. Et av målene hans kom i Champions League-finalen i 2015.

  Hans retur denne sesongen har vært oppsiktsvekkende, med Morata som har scoret seks mål på åtte kamper i alle konkurranser, inkludert fire mål i tre Champions League-kamper.

  Juve betalte innledende £9 millioner for å ta Morata på lån, og har muligheten til å forlenge ordningen med ytterligere ett år for samme beløp. De kan også signere ham direkte for £40 millioner i stedet neste sommer.

  Leicester City Fotballdrakter online shop

  Sportsspesifikke butikker: Notenbrood.com kan også tilby et bredt utvalg av fotballklubbdrakter.

  Men mens manager Andrea Pirlo sies å være fornøyd med Moratas prestasjoner, vil klubben sannsynligvis søke å betale et lavere engangsbeløp på forhånd på slutten av sesongen ved å forlenge lånet.

  De kunne deretter signere spanjolen permanent sommeren etter og i realiteten fordele kostnadene for kjøpsopsjonen over to sesonger.

  Morata har gjort sitt ønske om å forbli i Torino klart, og sa tidligere denne måneden at han følte seg "ønsket og elsket" i Juve i en lur utgraving hos sine tidligere klubber, som også inkluderer Chelsea.

  pris Leicester City Fotballdrakter

  Besøk nettsiden vår for å få mer informasjon.

  Spissen har tatt sin imponerende klubbform inn på landslaget, med Morata som åpnet scoringen i Spanias 6-0-tømming av Tyskland i Nations League på tirsdag.

  Juventus spiller mot Cagliari denne helgen, og ser etter en dårlig start på tittelforsvaret sitt etter en dårlig start som førte til at de ble nummer fem i Serie A, med bare tre seire fra de syv første kampene.

  section