Leicester City Fotballdrakter for sesongen 2023-2024 er laget av gjenvunnet polyester som trekker svette bort fra kroppen, slik at du holder deg tørr og komfortabel.
    Gjennom hele Leicester City Fotballdrakter jobber den mest moderne trøyeteknologien hardt for å gi deg en passform og følelse som aldri vil bremse din kjærlighet for klubben.
    Tilpass din Leicester City Fotballdrakter med navnet og nummeret til din favorittspiller eller til og med ditt eget navn. Vi kan trykke navnet i samme stil som spillerne bruker.

=

hvor kan jeg Leicester City Fotballdrakter med trykk

Du kan gå til nettsiden Notenbrood.com for å få mer informasjon om fotballdrakter.

City hadde allerede vunnet Premier League-tittelen før de i det hele tatt hadde sparket en ball av 1-0-seieren over Chelsea på Etihad Stadium.

Men det stoppet ikke horder av fans fra å bryte inn på banen for å feire seieren, med en som fanget øyet.

En supporter ble plukket opp av Sky Sports-kameraer for en uhyggelig likhet med Grealish, men kanskje uten det samme slående flotte utseendet.

Leicester City Fotballdrakter offisiell fotballshop

FotballShop Notenbrood.com has Norway's largest selection of official supporter equipment in football. With us, you get everything together in one store.

City var allerede i festmodus før de møtte Chelsea, som så ut til å rulle over på Etihad på deres store dag.

Utkantsspillere inkludert Kalvin Phillips og Sergio Gomez fikk en sjelden runout mens Erling Haaland, Kevin De Bruyne og Grealish satt på benken.

Det er deres tredje Premier League-tittel på rad og deres femte på seks år da de fortsatte sin dominans over divisjonen.

mini Leicester City Fotballdrakter med nummer

Husk å sjekke størrelsesinformasjonen og produktbeskrivelsene nøye for å sikre at du får riktig størrelse og produkt.

De møter Manchester United i FA-cupfinalen og Inter Milan i Champions League-finalen og er tunge favoritter til å vinne begge.

En gammel tweet fra Manchester City-stjernen Jack Grealish som ser ut til å rose Real Madrid, har dukket opp igjen etter at Los Blancos slo Pep Guardiolas menn ut av Champions League-semifinalen under dramatiske omstendigheter.

Grealish kom inn for den brasilianske spissen Gabriel Jesus i det 78. minuttet av kampen, med City 1-0 opp på Santiago Bernabeu og førte til 5-3 sammenlagt med bare 10 minutter igjen. Den tidligere Aston Villa-stjernen hadde to sjanser i løpet av 30 sekunder til å sette uavgjort på sengen, men innsatsen hans ble holdt ut suverent av Ferland Mendy og Thibaut Courtois.

Leicester City Fotballdrakter tilbud med eget navn

Du kan bestille en Leicester City Fotballdrakter med ditt eget navn fra en nettbutikk som spesialiserer seg på fotballutstyr.

Tydeligvis ville han komme til å beklage sine tapte sjanser, med unggutten Rodrygo som scoret en ekstra tid for å ta kampen til ekstraomganger. Og etter at Madrid gikk videre via en Karim Benzema-straff, fant fansen en tweet fra 2014 som viste Grealishs støtte til de spanske gigantene.

>kjøpe Leicester City Fotballdrakter til salgs

Notenbrood.com er et godt valg for å kjøpe rimelige fotballdrakter

Tweeten har siden blitt slettet midt i de ville scenene på Bernabeu. Grealish vil helt sikkert beklage hans mislykkede forsøk på å score på det som var hans første opptreden mot de hvite noensinne.

Og tidligere Arsenal-manager raste mot Grealish for sin rolle i Real Madrids andre mål, og hevdet at han ble "passert for lett" av Dani Carvajal foran hans kryss for Rodrygos utligning. "Når du ser på 1-1, når Grealish er mot Carvajal, blir han passert lett, for lett," sa Wenger til å væreIN Sport.