Aston Villa Fotballdrakter for sesongen 2023-2024 er laget av gjenvunnet polyester som trekker svette bort fra kroppen, slik at du holder deg tørr og komfortabel.
    Gjennom hele Aston Villa Fotballdrakter jobber den mest moderne trøyeteknologien hardt for å gi deg en passform og følelse som aldri vil bremse din kjærlighet for klubben.
    Tilpass din Aston Villa Fotballdrakter med navnet og nummeret til din favorittspiller eller til og med ditt eget navn. Vi kan trykke navnet i samme stil som spillerne bruker.

=

Aston Villa Fotballdrakter med nummer fotballshop

FotballShop Notenbrood.com has Norway's largest selection of official supporter equipment in football. With us, you get everything together in one store.

Real Madrid var bekymret for at de kunne mangle mål denne sesongen etter å ha mislyktes i å signere Kylian Mbappe i sommer, men Carlo Ancelotti får dem til å score etter eget ønske og denne 6-1-seieren sendte dem til topps i La Liga med et snitt på mer enn tre mål per kamp. i de seks de har spilt.

Marco Asensio tok matchballen hjem etter sitt hat-trick. Da han startet sin første kamp for sesongen bak Karim Benzema, feiret han ikke noen av streikene hans fordi de kom mot klubben hans i hjembyen, men han hadde et stort smil da han ble tatt av 20 minutter etter gangen.

Benzema fikk en dobbel og det andre målet var hans 200. i La Liga for Madrid. På begge sider av ham hadde han Vinicus og Rodrygo til å løpe nyopprykkede Mallorca, og resultatet smigret ikke et strålende Madrid.

mini Aston Villa Fotballdrakter offisiell

Husk å sjekke størrelsesinformasjonen og produktbeskrivelsene nøye for å sikre at du får riktig størrelse og produkt.

De var foran etter bare tre minutter da Benzema slo på en slip fra Josep Gaya for å slå Manolo Reina. Det var hans syvende mål for sesongen og det tok ikke lang tid før Asensio fikk sitt første.

Det var på 26 minutter da Vinicius og Rodrygo kombinerte nedover venstresiden og Asensio omsatte den løse ballen fra kloss hold.

Seksti sekunder senere sørget Lee Kang-In for 2-1 med et strålende slag fra kanten av området, og det var håp for Mallorca, men det håpet varte i fire minutter – tiden det tok Asensio å sette stillingen 3-1.

>kjøpe Aston Villa Fotballdrakter tilbud

Notenbrood.com er et godt valg for å kjøpe rimelige fotballdrakter

Militao spilte en ypperlig pasning til Benzema, hvis puteassistanse fikk Asensio til å avslutte forbi Reina.

Fem minutter ut i andre omgang trodde Real Madrid at de hadde scoret en strålende fjerde.

Rodrygo Goes løp fra halvveis ned til høyre og la inn til Benzema som scoret forbi Reina.

Aston Villa Fotballdrakter til salgs online shop

Sportsspesifikke butikker: Notenbrood.com kan også tilby et bredt utvalg av fotballklubbdrakter.

Joan Sastre ble snublet i området og repriser var uklart om han klippet sine egne hæler eller ble tatt av Benzema da spilleren løp over ham.

Det var fire på 55 minutter da fra Militaos pasning, Rodrygo fant Benzema og han krysset til Asensio som curlet ballen i lengste hjørne.

Benzema ville ikke bli nektet sitt andre mål, og det var veldig spesielt. David Alaba fløt ballen over toppen av Mallorcas forsvar og Benzema kontrollerte den på ryggen slik at den spratt til høyre før han slapp løs et skudd som klippet to Mallorca-forsvarere før han gikk forbi Reina.

Aston Villa Fotballdrakter med trykk

Du kan kjøpe en Aston Villa Fotballdrakter med trykk fra nettbutikker som tilbyr tilpassede fotballtrøyer.

Alt som manglet var et mål fra den brasilianske vingen, men verken han eller Ancelotti vil ha noen klager. Til og med Luka Jovic ble nesten med på moroa med en spektakulær volley som Reina reddet og en heading videre til stanga fra uselviske Vinicius.

Madrid er på topp og har nå scoret 21 mål – det er mer enn dobbelt så mange som alle andre lag i divisjonen. "Konkurransen om å komme inn på laget er tøff," innrømmet Asensio.

Målene hans kom etter at rapporter antydet at han følte seg "provosert" av manager Ancelotti etter at han var en ubrukt innbytter i 2-1-seieren mot Valencia.