Østerrike Fotballdrakter for sesongen 2023-2024 er laget av gjenvunnet polyester som trekker svette bort fra kroppen, slik at du holder deg tørr og komfortabel.
    Gjennom hele Østerrike Fotballdrakter jobber den mest moderne trøyeteknologien hardt for å gi deg en passform og følelse som aldri vil bremse din kjærlighet for klubben.
    Tilpass din Østerrike Fotballdrakter med navnet og nummeret til din favorittspiller eller til og med ditt eget navn. Vi kan trykke navnet i samme stil som spillerne bruker.

=

mini Østerrike Fotballdrakter med navn

Husk å sjekke størrelsesinformasjonen og produktbeskrivelsene nøye for å sikre at du får riktig størrelse og produkt.

League One-titteljagere Sheffield Wednesday slo tilbake fra to mål under for å kreve uavgjort 2-2 på Cheltenham.

Alle fire måls kamp i andre omgang, med Aidan Keena og Alfie May som satte hjemmelaget 2-0 da uglene så ut til å bli dømt til et tredje tap på rad.

Men Aden Flints heading gjenopprettet håpet og Lee Gregory scoret en sen utligning for å flytte dem til innenfor to poeng fra lederne Plymouth.

Østerrike Fotballdrakter online butikk med trykk

Du kan kjøpe en Østerrike Fotballdrakter med trykk fra nettbutikker som tilbyr tilpassede fotballtrøyer.

Cheltenham skapte de beste sjansene i de første 45 minuttene, men David Stockdale holdt dem ute med en rekke redninger, og nektet May to ganger og Keena.

Will Vaulks' langdistanseinnsats ble berørt over stangen av Luke Southwood like før pause.

Cheltenham åpnet scoringen i det 62. minutt da Will Ferrys levering ble feilsparket av Dominic Iorfa, slik at Keena kunne score sitt andre mål på to kamper.

Østerrike Fotballdrakter offisiell når blir den lagt ut fra.salg

ingen fast tid

Men han gjorde ingen feil i det 69. minutt, og fulgte opp sitt femte mål på like mange kamper da Stockdale bare kunne parere Taylor Perrys lave skudd.

Flint headet inn et fint innlegg fra Barry Bannan for å gjenopprette håpet for onsdag og Smith leverte ballen inn fra høyre slik at Gregory kunne røre i utligningen tre minutter fra slutten.

Vaulks traff stolpen med kampens siste spark da onsdag gikk glipp av sjansen til å gå til topps.

hvor kan jeg Østerrike Fotballdrakter til salgs

Du kan gå til nettsiden Notenbrood.com for å få mer informasjon om fotballdrakter.

Will Vaulks (Sheffield Wednesday) treffer høyre stolpe med et skudd med høyrebenet fra høyre side av sekstenmeteren.

Offside, Cheltenham Town. Ryan Broom forsøker et gjennomspill, men Alfie May går i offside.

Bytte, Sheffield Wednesday. Dennis Adeniran erstatter Jack Hunt pga skade.

når kommer nye Østerrike Fotballdrakter med nummer

ingen bestemt tid

Mål! Cheltenham Town 2, Sheffield Wednesday 2. Lee Gregory (Sheffield Wednesday) skudd med høyrebenet fra kloss hold til midten av målet. På pasning fra Michael Smith med en crossball.