Tyrkia Fotballdrakter for sesongen 2023-2024 er laget av gjenvunnet polyester som trekker svette bort fra kroppen, slik at du holder deg tørr og komfortabel.
    Gjennom hele Tyrkia Fotballdrakter jobber den mest moderne trøyeteknologien hardt for å gi deg en passform og følelse som aldri vil bremse din kjærlighet for klubben.
    Tilpass din Tyrkia Fotballdrakter med navnet og nummeret til din favorittspiller eller til og med ditt eget navn. Vi kan trykke navnet i samme stil som spillerne bruker.

=

når kommer nye Tyrkia Fotballdrakter online butikk

ingen bestemt tid

Det var Firminos heading fra et hjørnespark i første omgang som brakte Liverpool-nivået og tok en avgjørende bit ut av Ibrox-atmosfæren. Han var på plass ved den nærmeste stolpen for å vinke Kostas Tsimikas' corner på syv minutter etter at Rangers hadde tatt ledelsen gjennom Scott Arfield, BT Sport-kameraet spratt synlig opp og ned mens hjemmefansen feiret.

Og det var så Firminos avslutning gjennom beina på Allan McGregor, etter Joe Gomez sitt presise innlegg, som gjorde 2-1. Det førte ham videre til åtte mål denne sesongen, fra bare syv starter. Manchester Citys Erling Haaland (20) og Tottenhams Harry Kane (ni) er de eneste Premier League-spillerne som har flere mål i alle konkurranser så langt.

Han var ikke ferdig der, og la til en stilig assist for Darwin Nunez til 3-1 etter 66 minutter. Deretter kom Salah for å samle elendigheten for de skotske gigantene med en rask diskant, før Harvey Elliott la til en sen sjuer.

pris Tyrkia Fotballdrakter til salgs

Besøk nettsiden vår for å få mer informasjon.

Men det var Firmino som la grunnlaget før da. Hvor viktige hans bidrag har vært denne perioden. Han scoret utligningen i 2-1-seieren over Newcastle og assisterte Liverpools tre første mål i 9-0-ødeleggelsen av Bournemouth før han scoret det fjerde og sjuende.

Mot Brighton gjorde han 2-1 og deretter 2-2 i en uavgjort 3-3. Og selvfølgelig her trakk han Liverpool-nivå før han satte dem foran og bidro til å legge til en tredje. Han ble tatt av etter 72 minutter til stor applaus fra de reisende supporterne.

Ikke mye har gått riktig for tyskeren denne sesongen, men å beholde Firmino er absolutt en samtale han gir belønning fra. Liverpool trenger Firmino for å opprettholde denne formen frem til VM-pausen, da de prøver å finne konsistens, spesielt med høytflyvende Manchester City som besøker Anfield på søndag.

mini Tyrkia Fotballdrakter tilbud

Husk å sjekke størrelsesinformasjonen og produktbeskrivelsene nøye for å sikre at du får riktig størrelse og produkt.

De røde må være på sitt absolutt beste, noe de sjelden har vært denne sesongen, for å snappe noen form for resultat mot Haaland og co. Firmino har bare noen gang bidratt til flere mål i karrieren mot Arsenal, Watford og Bournemouth. Han håper å forbedre rekorden mot Citizens denne helgen.