Villarreal Fotballdrakter for sesongen 2023-2024 er laget av gjenvunnet polyester som trekker svette bort fra kroppen, slik at du holder deg tørr og komfortabel.
    Gjennom hele Villarreal Fotballdrakter jobber den mest moderne trøyeteknologien hardt for å gi deg en passform og følelse som aldri vil bremse din kjærlighet for klubben.
    Tilpass din Villarreal Fotballdrakter med navnet og nummeret til din favorittspiller eller til og med ditt eget navn. Vi kan trykke navnet i samme stil som spillerne bruker.

=

>kjøpe Villarreal Fotballdrakter med navn

Notenbrood.com er et godt valg for å kjøpe rimelige fotballdrakter

I tidenes uten tvil beste verdenscupfinale sikret Argentina seier i straffesparkkonkurranse etter uavgjort 3-3 etter ekstraomganger. Messi og Angel Di Maria var på notene for det søramerikanske antrekket i første omgang før Kylian Mbappe tok en sen spenn for å utligne.

Messi rykket deretter hjem det som så ut som om det kunne bli vinneren i det 108. minuttet, selv om hans PSG-lagkamerat Mbappe sendte avstanden etter å ha slått om fra straffemerket for andre gang i kampen etter at Gonzalo Montiel blokkerte en målbegrenset innsats med armen hans.

Martinez var helten i straffekonkurransen, og laget hans vant 4-2. Selv om Lionel Scalonis side kanskje ikke hadde vært like vellykket hvis det ikke var for at Maupay skadet Bernd Leno i juni 2020.

pris Villarreal Fotballdrakter offisiell

Besøk nettsiden vår for å få mer informasjon.

Med Brighton og Hove Albion i en nedrykkskamp, klarte de å sikre viktige tre poeng over Arsenal i en kamp bak lukkede dører (på grunn av Covid), med Maupay som scoret det avgjørende målet med bare sekunder igjen på klokken. Men det var ikke det eneste viktige øyeblikket i kampen for den tidligere Brentford-stjernen.

I det 36. minutt ble en lang ball pumpet frem av Seagulls som da førstevalgskeeper Leno kom på kanten av feltet for å hente. Tyskeren kolliderte imidlertid med Maupay og falt til bakken, og krevde øyeblikkelig legehjelp. Leno ble deretter båret ut av banen, og Martinez kom inn i hans sted.

Martinez var sentral i Argentinas suksess i Copa America i fjor, og hans prestasjon i verdenscupfinalen var en for evigheter. Bortsett fra strafferedningen hans for å holde Kingsley Coman ute og tankespill for å distrahere Aurelien Tchouameni, kom hans mest utrolige øyeblikk i det 121. minutt da Villa-stjernen produserte en utrolig redning for å blokkere Randal Kolo Muanis innsats etter at han ble sluppet igjennom med målet kl. hans nåde.