Kjøp Billige Simon Straudi 26 drakt for sesongen 2023-2024 er laget av gjenvunnet polyester som trekker svette bort fra kroppen, slik at du holder deg tørr og komfortabel.
    Gjennom hele Kjøp Billige Simon Straudi 26 drakt jobber den mest moderne trøyeteknologien hardt for å gi deg en passform og følelse som aldri vil bremse din kjærlighet for klubben.
    Tilpass din Kjøp Billige Simon Straudi 26 drakt med navnet og nummeret til din favorittspiller eller til og med ditt eget navn. Vi kan trykke navnet i samme stil som spillerne bruker.

=

når kommer nye Kjøp Simon Straudi 26 drakt

ingen bestemt tid

Det var i deres hender og da var det ikke det. Real Madrids grep om den spanske tittelen falt i løpet av 90 dramatiske minutter på Alfredo di Stefano stadion da de ble holdt 2-2 av Sevilla.

Kampen snudde på en kontroversiell straffehendelse i andre omgang, noe som gjorde at Zinedine Zidane ble rasende på dommeren for å ha gitt Sevilla et spot-spark i stedet for laget hans.

Real Madrid-manageren oppsøkte dommer Juan Martinez på sluttsignalet og så mindre fornøyd ut med forklaringen han fikk på straffen mot Militao for håndball.

mini Kjøp Simon Straudi 26 drakt

Husk å sjekke størrelsesinformasjonen og produktbeskrivelsene nøye for å sikre at du får riktig størrelse og produkt.

Nå med tre kamper igjen trenger de Atletico Madrid for å slippe opp i kamper mot Real Sociedad, Osasuna og Valladolid for å gi Real Madrid en sjanse til å vinne LaLiga.

De trodde de hadde fått en perfekt start da Karim Benzema klatret over Jules Konde for å heade inn Alvaro Odriozolas kryss, men Real Madrids høyreback var offside og målet ble dømt.

Sevilla-trener Julen Lopetegui hadde modig valgt å oversvømme midtbanen og spille uten 17-måls Youssef En-Nesyri, og for at planen skulle fungere, trengte han noen andre til å gå frem med et mål. Åpningen kom fra en uventet kilde med å holde midtbanespiller Fernando det kuleste hodet i straffen er på 22 minutter. Casemiro og Odriozola kastet seg for å blokkere, men han holdt hodet og boret ballen forbi Thibaut Courtois.

Kjøp Simon Straudi 26 drakt når blir den lagt ut fra.salg

ingen fast tid

Real Madrid trengte en vei tilbake i kampen, og med Eden Hazard på benken så det ut som om belgieren kunne være løsningen, men Zidane snudde i stedet til Marco Asensio og han skuffet ikke med å score utligningen etter 67 minutter.

Paritet ble imidlertid kortvarig da Sevilla 11 minutter senere kom seg foran. Det ble gitt to straffer i løpet av 30 sekunder, men bare én kunne gis. Først fikk Militaos utstrakte arm kontakt med ballen da han hoppet for å klarere et hjørnespark.

Rakitic var det som gikk opp for å begrave spot-sparket forbi Courtois og gjøre sine tidligere lagkamerater i Barcelona, Atletico Madrid og sin egen side en stor tjeneste. De var foran og det var litt over ti minutter igjen for Real Madrid å redde kampen og kanskje sesongen deres.

hvor kjøpe billige Kjøp Simon Straudi 26 drakt

Notenbrood.com spesialiserer seg på salg av Kjøp Simon Straudi 26 drakt

De så ikke ut som å gjøre det. Det var mye ballbesittelse og Eden Hazard kom på, men klarte ikke å gniste igjen. Det sto 93 minutter på klokken da en desperat Toni Kroos prøvde lykken fra distanse. Ballen traff Hazard og suste forbi Bono til 2-2. Belgieren vil ta ethvert mål han kan få akkurat nå, men æren er all tyskerens. Han ga aldri opp og med sitt siste forsøk hadde han berget et poeng.

Uavgjort betydde at Lopetegui fortsatt ikke har slått Real Madrid siden de sparket ham i 2019. Men han hadde alvorlig svekket deres tittelhåp.

Real Madrid avsluttet kvelden på 75 poeng. To poeng bak Atletico Madrid med bare tre kamper igjen.