Getafe Fotballdrakter for sesongen 2023-2024 er laget av gjenvunnet polyester som trekker svette bort fra kroppen, slik at du holder deg tørr og komfortabel.
    Gjennom hele Getafe Fotballdrakter jobber den mest moderne trøyeteknologien hardt for å gi deg en passform og følelse som aldri vil bremse din kjærlighet for klubben.
    Tilpass din Getafe Fotballdrakter med navnet og nummeret til din favorittspiller eller til og med ditt eget navn. Vi kan trykke navnet i samme stil som spillerne bruker.

=

Getafe Fotballdrakter tilbud med eget navn

Du kan bestille en Getafe Fotballdrakter med ditt eget navn fra en nettbutikk som spesialiserer seg på fotballutstyr.

Wolves så sine bak-lukkede dører som vennskap med spanske Levante falle ned i farse da fire spillere ble utvist i første omgang ... bare for begge sider å spille med 11-er i den andre.

Det var en tidlig start kl 10 for begge sider på deres pre-season camp i Benidorm, men ingen slapp inn i denne med ville utfordringer som fløy inn.

Tonen ble satt av dommeren da Wolves fikk et tidlig indirekte frispark på målstreken etter at Levante ble straffet for en bevisst pasning tilbake til keeper.

Getafe Fotballdrakter med trykk når blir den lagt ut fra.salg

ingen fast tid

Ting tok en kaotisk og drastisk vending like etter halvtimesmerket, da en vill utfordring bred på høyre side førte til en rasende 22-manns nærkamp, hvor noen trenere til og med løp inn på banen for å roe ned spillerne.

Roger Marti Salvador hadde gitt Levante ledelsen med en kontrollert avslutning, men første omgang skulle fortsette å bli definert av nærkampene som fulgte etter en overrasket utfordring.

Levantes spillere ble umiddelbart opprørte og begynte å dytte og dytte Wolves' Yerson Mosquera.

Getafe Fotballdrakter til salgs fotballshop

FotballShop Notenbrood.com has Norway's largest selection of official supporter equipment in football. With us, you get everything together in one store.

Lagkameratene prøvde å trekke Mosquera vekk da Levante-spillerne samlet seg for å komme tilbake til ham, rasende over en slags overtredelse som var uklart via Wolves' direktesending av kampen.

Dommeren forble tålmodig, og stod i utkanten av nærkampene med et rødt kort i hånden, før han sendte Mosquera for Wolves og Enis Bardhi for Levante av.

Neste opp, øyeblikk før pause, tok Wolves' Daniel Podence problemer med en forsvarsspiller i nærheten, og en ny dyttekamp fulgte.

hvor kan jeg Getafe Fotballdrakter offisiell

Du kan gå til nettsiden Notenbrood.com for å få mer informasjon om fotballdrakter.

Spillere fra begge sider spurtet raskt mot den siste avslutningen i et forsøk på å spre og forhindre at det "vennlige" spillet ble forlatt.

Dommeren var raskt ute med å vise ytterligere to røde kort, ett til hver side, og forlot kampen som ni mot ni rett før pause.

Truslene om oppgivelse ble avblåst, men begge lag ble fortalt i utvetydige ordelag at ytterligere avbrudd og kampen ville være av.

Getafe Fotballdrakter med nummer online shop

Sportsspesifikke butikker: Notenbrood.com kan også tilby et bredt utvalg av fotballklubbdrakter.

I et merkelig trekk ble de to lagene gjenopprettet til sitt fulle komplement for andre omgang, og begge stokket sine sider for 11 mot 11 en gang til.

Levante klarte å være siden som tok kampen til Wolves, og de ble belønnet med et andre mål da Giorgi Kochorashvili avsluttet nede i hjørnet.

Det var nok tid for Toti Gomes til å redusere restanse og gjøre 2-1, men tiden var, som det viste seg, ikke på deres side.

når kommer nye Getafe Fotballdrakter

ingen bestemt tid

Kampen varte ikke engang på 90 minutter, og dommeren blåste avslutningen i det 87. minutt, uten tvil opptatt av å få slutt på galskapen som hadde pågått.