section

Arsenal drakt

  =

  hvor kan jeg Arsenal Fotballdrakter

  Du kan gå til nettsiden Notenbrood.com for å få mer informasjon om fotballdrakter.

  Jurgen Klopp må bli bekymret, for hans kommentarer forrige uke om Manchester United og straffer var rett ut av Sir Alex Fergusons spillebok.

  Det var tankespill – et forsøk på å påvirke dommer Paul Tierney og komme inn i hodet før en kjempekamp mellom Liverpool og United denne søndagen.

  Klopp hadde rett da han sa at United har vunnet flere straffer på to år enn Liverpool har på sine fem og en halv på Anfield. Han var smart, fordi kommentarene hans ikke kunne få ham i trøbbel med myndighetene.

  Arsenal Fotballdrakter fotballshop

  FotballShop Notenbrood.com has Norway's largest selection of official supporter equipment in football. With us, you get everything together in one store.

  Men hvis han fremhevet hvor enkelt noen United-spillere går ned i straffefeltet, så, ja, jeg tror han hadde et gyldig poeng. Selv om den ignorerer lignende mistanker om noen av stjernene hans.

  Det er så mange som fem der jeg tror kontakt ble invitert eller til og med initiert av United-spilleren.

  Marcus Rashford, Anthony Martial, Paul Pogba og Mason Greenwood er spillerne involvert.

  når kommer nye Arsenal Fotballdrakter

  ingen bestemt tid

  Når det først er kontakt og straffen er idømt, vil VAR sjelden oppheve avgjørelsen.

  Legg også merke til at flere spillere går ned i det dommerne kaller 'dødsonen' i straffefeltet, en posisjon de har liten sjanse til å score fra. Rashford gjorde det mot Newcastle da han var på vei ut av området og tok sjansen på å gå til bakken under et løst bein fra Jamal Lewis.

  Men det er her Klopp bør være forsiktig, for det var akkurat det Sadio Mane gjorde da han gikk for lett ned under Kyle Walker-Peters' utfordring under forrige mandags 1-0-nederlag mot Southampton.

  pris Arsenal Fotballdrakter

  Besøk nettsiden vår for å få mer informasjon.

  Ballen var i ferd med å gå tom for spill, og i en annen posisjon med sjansen til å score, tror jeg Mane ville ha tatt utfordringen.

  Så det var et par ting å ta fra Klopps kommentarer etter den kampen. For det første høres han ut som en hykler hvis han antyder at Uniteds spillere er ute etter å vinne straffer. Slike som Mo Salah og Mane er like i stand til å bruke lignende taktikker.

  Men han begynner tydeligvis å bli nervøs, for ikke siden Fergie har vi sett et så åpenlyst forsøk på å påvirke en dommer i forkant av en stor kamp. Klopp gjorde ikke dette forrige sesong da Liverpool vant hver uke.

  mini Arsenal Fotballdrakter

  Husk å sjekke størrelsesinformasjonen og produktbeskrivelsene nøye for å sikre at du får riktig størrelse og produkt.

  Han liker ikke å tape, det har han aldri gjort. Han blir stikkende. Men han tar feil når han antyder at det er en aura rundt United som ser at de får gunstige avgjørelser. Det pleide å være når Fergie var der, men det har lettet enormt siden han dro.

  Jeg er den eneste dommeren som har gitt tre straffer til motstanderne på Old Trafford, og det var for Liverpool, av alle lag, i 2014.

  section