Sorter
section

Atalanta drakt

  =

  Atalanta Fotballdrakter fotballshop

  FotballShop Notenbrood.com has Norway's largest selection of official supporter equipment in football. With us, you get everything together in one store.

  Burnley har bekreftet utnevnelsen av den tidligere Manchester City-forsvareren Vincent Kompany som deres nye manager på Turf Moor.

  Kompany forlot belgiske Anderlecht forrige sesong og har nå valgt å ta opp en stor lederjobb i Championship etter Burnleys nedrykk fra toppklassen i 2021-22, og vil få i oppgave med umiddelbar opprykk.

  Han erstatter Sean Dyche - som hadde vært på Turf Moor i 10 år - før han ble avviklet i den siste kampanjen, med midlertidig trener Mike Jackson som ikke var i stand til å forhindre deres fall ned til andre lag.

  når kommer nye Atalanta Fotballdrakter

  ingen bestemt tid

  Burnley kunngjorde Kompany med en video som viser en tidslinje av deres tidligere managere som dateres tilbake til 1894 - inkludert First Division-vinnende trener Harry Potts - og de minneverdige regjeringene til Owen Coyle og Sean Dyche, før de avslører Kompany som den nye ansvarlige mannen på slutten av klippet.

  Etter offisielt å ha satt pennen til papiret med Clarets, sa Kompany at fokuset hans var å forme et "vinnende lag" for å sikre at klubben spretter tilbake til toppklassen, og skaper en ny fremtid etter å ha blitt noe av en "jo-jo"-klubb i det siste år.

  Burnley-styreleder Alan Pace kalte Kompany en "beprøvd leder" etter å ha kaptein Manchester City til fire Premier League-titler og sa at arbeidet hans i Anderlecht hadde imponert mange av Burnleys styremedlemmer.

  Atalanta Fotballdrakter med trykk

  Du kan kjøpe en Atalanta Fotballdrakter med trykk fra nettbutikker som tilbyr tilpassede fotballtrøyer.

  Kompany brukte tre år på å lede gutteklubben Anderlecht, hvor han først ble med som spillermanager etter å ha avsluttet sin tiår lange periode i Man City.

  Han endte på åttende plass i den belgiske divisjon A-tabellen i løpet av sin første sesong før han ble sjef på heltid, og kom deretter på tredjeplass i back to back sesonger. Han avsluttet med en seierrate på 45 prosent etter 92 kamper, 42 seire, 32 uavgjorte og 18 tap.

  Flyttingen hans hadde blitt forsinket mens han søkte arbeidstillatelse, men problemet er nå løst slik at nyheter om utnevnelsen hans kan bli stemplet.

  Atalanta Fotballdrakter online shop

  Sportsspesifikke butikker: Notenbrood.com kan også tilby et bredt utvalg av fotballklubbdrakter.

  Å bli med på Lancashire-siden vil passe Kompany's hvis kone Carla og hennes familie er basert i nordvest i England.

  Det ble nylig rapportert at Burnleys eiere søker flere lån for å hjelpe dem å betjene eksisterende gjeld mens de takler den økonomiske katastrofen ved nedrykk.

  Sportsmail fikk vite at Burnley nylig avviste et lån som ble tilbudt til en relativt beskjeden rente på seks prosent, da de var sikre på å holde seg oppe.

  >kjøpe Atalanta Fotballdrakter

  Notenbrood.com er et godt valg for å kjøpe rimelige fotballdrakter

  De vil nå besøke lånemarkedene på nytt, samt forsøke å refinansiere vilkårene for et tidligere lån fra MSD Capital.

  Nedrykket betyr at klubben står overfor tidlig tilbakebetaling av en betydelig del av et lån på £65 millioner gitt til eierne ALK Capital for å fullføre deres overtakelse i 2020, i tillegg til å tape mer enn £100 millioner i TV-penger.

  section