section

Belgia Landslagsdrakt

  =

  Belgia Fotballdrakter online shop

  Sportsspesifikke butikker: Notenbrood.com kan også tilby et bredt utvalg av fotballklubbdrakter.

  I 2004 satt en ung portugisisk gutt på familiesofaen sin i Lisboa og så nasjonens fotballag knuse engelske hjerter i en straffesparkkonkurranse i EM.

  Joao Palhinha satt i solen på Fulhams treningsbane og brukte et øyeblikk på å reflektere over hvor langt han har kommet.

  Nå i en alder av 27 og i sin første engelske sesong etter en sommerflytting på 20 millioner pund fra Sporting Lisboa, venter Palhinha – en høy og sprek midtbanespiller – de viktigste månedene i livet og karrieren hans.

  Belgia Fotballdrakter når blir den lagt ut fra.salg

  ingen fast tid

  Han har allerede et Premier League-mål, en heading i den nylige 3-2-hjemmeseieren over Brentford. 1. november venter kona Patricia parets første barn - en gutt - og senere samme måned kommer et verdensmesterskap som Palhinha håper å være en del av. Han har allerede 14 Portugal-kamper og to mål.

  Mens han snakker, kjører Palhinha fingrene over den mørke gipsstøpen på venstre arm. Den dekker delvis en tatovering som staver navnene til foreldrene og besteforeldrene hans på arabisk, og er der for å beskytte et håndledd som er brutt i et pre-season-spill med Aston Villa.

  Brakt til klubben av trener Marco Silva for å styrke midten av Fulham-midtbanen etter opprykk, ser Palhinha - som på portugisisk betyr "lite halmstrå" - seg selv som en aggressiv tilstedeværelse i et lag som ikke mangler holdning.

  ny Belgia Fotballdrakter

  Kan du sjekke nettsiden Notenbrood.com og se om det er noen nye Belgia Fotballdrakter

  Sønnen til en bilforhandlereier, Palhinhas karriere har ikke alltid gått jevnt.

  Palhinha ble først oppdaget av Silva (da han hadde ansvaret for Sporting) og han var en tenåring i klubbens B-lag. Midtbanespilleren brøt seg til slutt inn på førstelaget for å brått bli sendt til Braga på lån i to år i 2018.

  Fortalt av Sporting-trener på den tiden, Jorge Jesus, etter en kamp mot Porto at han må forbedre holdningen sin, innser Palhinha nå at karrieren hans var på spill.

  hvor kan jeg Belgia Fotballdrakter

  Du kan gå til nettsiden Notenbrood.com for å få mer informasjon om fotballdrakter.

  Han bosatte seg i en leilighet vest i London mens han venter på at hans kone og sønn skal bli med ham etter VM, og Palhinha tror lignende egenskaper kan hjelpe Fulham med å forstyrre spådommene før sesongen i år.

  Silvas lag har bare blitt slått én gang – sent i Arsenal – og deres nye midtbanespiller har spilt alle unntatt to minutter av klubbens ligakamper så langt.

  section