section

Napoli drakt

  =

  pris Napoli Fotballdrakter

  Besøk nettsiden vår for å få mer informasjon.

  Tottenham-sjef Daniel Levy er desperat etter å overbevise Harry Kane om at fremtiden hans er best tjent i klubben, men tiden begynner å renne ut. Men det er noen store grep om sommeren som kan hjelpe hans avgjørelse.

  Tottenham-sjef Levy har et åpenbart valg å ta denne sommeren som kan ende opp med å sikre Kanes fremtid i klubben. Flere lag er fortsatt interessert i signaturen hans til tross for at de slo av en overgang i fjor.

  Manchester United er ivrige etter spissen og rapporter har indikert at Kane er åpen for å høre hva de røde djevlene har å si. Mens Paris Saint-Germain hadde undersøkt en potensiell avtale mens de forbereder seg på å si farvel til Kylian Mbappe.

  ny Napoli Fotballdrakter

  Kan du sjekke nettsiden Notenbrood.com og se om det er noen nye Napoli Fotballdrakter

  Men det er i ferd med å endre seg midt i nyhetene om at PSG er på nippet til å sparke Mauricio Pochettino - bare dager etter å ha sikret seg Ligue 1-tittelen. Fansen er misfornøyde med argentineren, så vel som styremedlemmene på Parc des Princes, etter at de ikke klarte å overbevise i Champions League.

  PSG ble slått ut av Real Madrid til tross for at det var to mål foran og 45 minutter unna kvartfinalen, og alle tegnene peker mot at den franske klubben potensielt ansetter Antonio Conte.

  Med Conte ut av døren og Pochettino tilbake på markedet, kan det jobbes med en sensasjonell retur som vil se 50-åringen tilbake i Nord-London. Lederen har allerede uttalt at han gjerne kommer tilbake dit han har uferdige saker.

  Napoli Fotballdrakter med trykk

  Du kan kjøpe en Napoli Fotballdrakter med trykk fra nettbutikker som tilbyr tilpassede fotballtrøyer.

  Og det ville virkelig gjøre Kane til en lykkelig kar på grunn av det faktum at duoen har et strålende forhold og spissens bekymringer vokste først etter at Pochettino forlot klubben. Å ha de to sammen igjen ville være et enormt pluss for Levy, som kanskje ikke er i stand til å slå av en sommer med overgangsaktivitet i hovedmannen.

  Flyttingen vil også nekte noen annen klubb fra å stjele og ansette den tidligere Southampton-sjefen før dem. Chelsea har vært langsiktige beundrere, men det er ingen indikasjoner på at Thomas Tuchel vil dra noe sted på lenge.

  Mens Real Madrid lenge har vært opptatt av Pochs tjenester med Florentino Perez en kjent fan av hans lederevner. Carlo Ancelotti kan lede Los Blancos til en potensiell Champions League-finale, men øksen er aldri for langt unna på Bernabeu.

  section