section

Newcastle United drakt

  =

  Newcastle United Fotballdrakter med trykk

  Du kan kjøpe en Newcastle United Fotballdrakter med trykk fra nettbutikker som tilbyr tilpassede fotballtrøyer.

  AC Milan har fullført signeringen av Mario Mandzukic på en seks måneders avtale og har gitt den kroatiske spissen sin ikoniske nr. 9-skjorte.

  34-åringen har blitt med på en gratis overgang etter at han forlot Qatar-laget Al-Duhail i juli i fjor og vil legge til enda mer erfaring til en allerede stablet frontlinje i et forsøk på å sikre Serie A-tittelen denne sesongen.

  Milan, som for øyeblikket ligger øverst på den italienske tabellen med tre poeng takket være en 2-0-seier på Cagliari på mandag, har også muligheten til å forlenge Mandzukics avtale med ytterligere ett år.

  Newcastle United Fotballdrakter med eget navn

  Du kan bestille en Newcastle United Fotballdrakter med ditt eget navn fra en nettbutikk som spesialiserer seg på fotballutstyr.

  Flyttingen til den tidligere Juventus- og Bayern München-stjernen har blitt hyllet av Zlatan Ibrahimovic, som avslørte at han er glad for å stille opp sammen med ham for resten av sesongen.

  Den eviggrønne Ibrahimovic har vært en åpenbaring siden han kom tilbake til klubben og gleder seg nå over at det er "en annen målscorer" i klubben.

  Mandzukic har mye erfaring med å spille i Italias toppklasse, etter å ha spilt for Juventus mellom 2015 og 2019, og scoret 44 mål på 162 kamper i alle konkurranser. Han har vunnet Scudetto ved fire forskjellige anledninger med den gamle damen.

  mini Newcastle United Fotballdrakter

  Husk å sjekke størrelsesinformasjonen og produktbeskrivelsene nøye for å sikre at du får riktig størrelse og produkt.

  Aston Villa, West Ham og Celta Vigo har alle tidligere uttrykt interesse for Mandzukic etter at avtalen hans i Qatar ble avsluttet tidlig, men bytte til San Siro viste seg å være det mest fristende.

  Milan-sjef Stefano Pioli avslørte at han ikke kunne vente med å se Mandzukic i aksjon og var henrykt over konkurransen han ville bringe for andre i klubben.

  Milan ser etter å beholde tittelen i toppen av Serie A foran erkerivalene Inter når de går på jakt etter sin første ligatittel siden 2010-11-kampanjen.

  når kommer nye Newcastle United Fotballdrakter

  ingen bestemt tid

  Mandzukic har hatt en vellykket karriere så langt, og vunnet 24 trofeer over en 17-årsperiode.

  Han har vunnet Champions League, FIFA Club World Cup og UEFA Super Cup med Bayern, samtidig som han har vunnet innenlands utmerkelser i Tyskland ved flere anledninger.

  I 497 opptredener siden han fikk sin profesjonelle debut i 2004, har Mandzukic scoret 197 mål og gitt 84 assist i fem forskjellige ligaer.

  section